Općenito > Trgovine

Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE

<< < (9/47) > >>

Ceki21:
Danas telefonski trgoval sa gospodinom iz lagerosa, sve 5 same pohvale..
Jedan od rijetkih trgovaca koji ne prica gluposti, nego radi svoj posao kako treba, sa voljom i strpljenjem

svaka cast  :headbang:

robert:
još bolje je kad se dođe kod njih u dućan. :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

lageros-zg:
 :falafala:

lageros-zg:
POŠTA I HP EXPRESS

Iako sam već u nekoliko postova prije pisao o problemima sa poštom, evo još jedan dodatak i nove informacije.
Zadnji problem se dogodio ovih dana, kada sam slao 2 paketa istovremeno, jedan za Osijek, a drugi za Rijeku i očekujući da će za Rijeku doći prije nego li u Osijek, dogodila se čista suprotnost. Ovaj u Rijeci se nije niti pojavio, a u Osijeku je bio za 2 dana.

Dakle, vjerojatno je većini vas dobro poznato kako ima problema sa slanjem, odnosno pristizanjem paketa na adresu. Umjesto jednog dana, otegne se do nekoliko ili paket uopće ne dođe. E sad, osim toga, poštarina od 30,00 Kn i nije tako puno, osim ako se ne radi o iznosima manjim od poštarine.

HPekspres je druga opcija, no ona je skuplja i to gotovo duplo. Kako sam se dogovorio da ponovno pošaljem paket za Rijeku i to drugi dan do 17 sati, kao pouzeće sa HPekspresom, oni to naplaćuju 50,00 Kn do 1 kg. Iznad 1 kg do 5 kg je preko 50 Kn.

Ja sam odlučio sljedeće.
Obična pošta je 30,00 Kn (ukoliko ne upisujem prave vrijednosti, već vrijednost 60,00 Kn, pa ako se paket izgubi, meni ide na teret ovako ionako, ali ako je sve ok, onda je vama povoljnije)
Ukoliko budete željeli HPekspresom, onda će do 1kg paket koštati 50,00 Kn, a od 1-5kg će koštati 55,00 Kn, a sve to kao dostava drugi dan do 17 sati. A ukoliko je do 10 sati drugi dan, onda je to 15,00 Kn više, a ako je drugi dan do 14 sati, onda je to 7,00 Kn više u odnosu na "do 17 sati".

Žao mi je što je to tako, ali drugog izbora nemam, osim ako ne dođete osobno  ;D

I još jako važna stvar, što se tiče HPekspresa, mora se naručiti najkasnije do 13 sati, da mi uopće dođu podići paket, s obzirom da mi je radno vrijeme do 16 sati, ja moram nazvati najmanje 3 sata prije (što mi je apsolutno glupo, ali šta je tu je)

lageros-zg:
!!!!!! AKCIJA !!!!!!

Od sutra, petak 29.05.2009. pa u narednih 10 dana, akcija je za ležajeve i simeringe radilice GILERA/PIAGGIO AC/LC + PEUGEOT AC/LC

Ležaj SKF 20x52x12 - poliamidni kavez = 64,05 Kn/kom
Simering Corteco 18x28x7/7,5 - viton = 27,34 Kn/kom
Simering Corteco 19x30x6,5 - viton = 27,88 Kn/kom

Popust vrijedi samo ukoliko se kupuje komplet ležajevi i simerinzi, a isto tako za ovaj ležaj rijedi ista cijena ukoliko se kupuje komplet ležajeva i simeringa za radilice PEUGEOTA AC/LC (drugi su simerinzi i oni nisu uključeni u akciju)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju