Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
Tomi_ZG:
Ok Anđelko,da pošto račun više nemam sa sobom donosim klip sa slike gore ko potvrdu,doći ću sutra između 10 i 11 ujutro pa reci kome da se obratim tamo?
lageros-zg:
--- Citat: zvonkec92 - 22 Srpanj, 2015, 12:43:25 ---trebali bi svi vi dobiti set za reparaciju, znaći lagere radilice semeringe i neki kvalitetni igličasti, mislim da to sve zajedno ne vrijedi ni blizu ovakve jedne havarije stoga bi bilo u redu na ovaj način se odužiti dečkima.. a Tomi i Corector nisu jedini kojima se isti igličasti raspao. frend je na minareliu imao koya koji se također rasipao nakon jadnih 200km
--- Kraj citata ---
Zvonkec!
Ja sam ih prodao svega nekih 4-5 komada i u tom roku mi se dogodio jedan problem koji mi je prijavljen. Ali treba ići i po tome gdje je što kupljeno, jer definitivno sve to nije kupovano kod mene, jer sam ionako imao slabu ili bolje rečeno nikakvu prodaju od kako nisam mogao ponuditi japanski ležaj radilice. Ali svi vi ovdje morate shvatiti da nitko od vas ne bi priznavao jamstvo na proizvod kad proizvođač ne želi ni čuti za reklamaciju na nešto što je ugrađeno kao sam svoj majstor, jer onda ste j....a stranka između proizvođača i krajnjeg korisnika da vas nitko ne šljivi ni 5%. Jedni traže pravicu, a drugi pak pravilo službe.
Premda ja osobno vjerujem više vama ovdje koji šarafite po motorima nego li nekim servisima, ali za tvornice vi, ali ni ja kao prodavatelj, nismo mjerilo koje oni podržavaju i dok god ne razmišljamo japanski ili europski, neće biti dobro.
Inače, ako niste zadovoljni dosadašnjom uslugom u nazad nekih 6-7 godina, ja se vrlo lako odjavim i odustanem od bilo kake poslovne suradnje u obliku povoljnijih cijena i vas ovdje kao kupaca.
@ Drnda
Na žalost da, KOYO igličasti ležajevi nisu adekvatni za moto aplikacije, a ja vidim grešku u tome što su to zapravo potpisali suradnju s jednom drugom firmom koja za njih proizvodi igličaste ležajeve.
Ista stvar je i s SKF ili INA ležajevima u tim aplikacija gdje zapravo koriste poliamdini kavez za iglice.
A kako je moj šogor od malih nogu (dakle nekih 20 godina) serviser motora, on s KOYO-m nikad nije imao problema (kad govorimo o kugličnim ili konusno valjkastim ležajevima), a isto tako i vi ovdje (osim tim igličastim), ali ja sam momentalno stopirao prodaju tih igličastih KOYO ležajeva tako da on nije imao prilike ih isprobati.
lageros-zg:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Srpanj, 2015, 13:12:36 ---Ok Anđelko,da pošto račun više nemam sa sobom donosim klip sa slike gore ko potvrdu,doći ću sutra između 10 i 11 ujutro pa reci kome da se obratim tamo?
--- Kraj citata ---
Ma ne trebaš ništa nositi, vidim sve na slici, a i neće mi to puno značiti kad ne mogu opravdati to kod dobavljača zbog svih prethodno navedenih stvari što nedostaju.
Dakle, kad dođeš, tražiš samo mene i to je to, osim ako ja ne budem u tom trenutku na pultu.
Onda se vidimo!
Tomi_ZG:
Ok,a daj mi reci jel si danas do 16 tamo možda stignem i s posla produžit nije mi daleko?
lageros-zg:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Srpanj, 2015, 13:23:02 ---Ok,a daj mi reci jel si danas do 16 tamo možda stignem i s posla produžit nije mi daleko?
--- Kraj citata ---
Da, tu sam do 16 sati.
Samo nemoj ići u Zagreb (Brozovu, jer tamo više nema dućana) već u Veliku Goricu.
Za slučaj da nisi vidio obavijest o tome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju