Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
Tomi_ZG:
Dolazim u goricu do 16 sigurno
lageros-zg:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Srpanj, 2015, 13:36:12 ---Dolazim u goricu do 16 sigurno
--- Kraj citata ---
:okok:
Drnda:
Da, sa kuglicnim sam imao odlicna iskustva pa sam htio koyo, iako sam za radilicu uzeo NTN lezaje, i oni su mi super...
ja sam bio taj koji te zvao odmah po raspadanju lezaja, zamisli jbg, slozis sebi setup od 3 soma kuna i raspadne mi se na razradi na putu za more, nakon samo 22km.. a drugi slozis frendu i ulozis soma i nesto sitno a ono mu za 15km starome krepa, i naravno na oba skutera poderalo radilicu i termogrupu..
zvonkec92:
Anđelko Mi skuteraši i jesmo najbolji pokazatelj ispravnosti tih ležajeva, ovlašteni servis ti sigurno neće reč da lager nevalja već će opet isti taj prodat istoj osobi i zarađivat sve dok stranka ne nađe majstora u fušu i napravi poso kako treba. po cijeloj hrvatskoj ima primjera da baš taj igličasti nevalja koje god trgovine ga prodavale, a za Tomija osobno mogu potvrditi da ga je kupio kod tebe, živimo 300 metara jedan od drugog i znam sve o njegovom skuteru kao da je moj i kaj sve ima gore tako da tu nema muljanja.. Dam se kladit da ima još masa ljudi kojima se desila ista havarija a koji ti nisu reklamirali proizvod kao ni moj frend kojem se na minarelliu desilo sranje zbog tog ležaja.. Tebi svaka čast i pošteno od tebe da se odužiš dečkima bar na taj način pošto već moraju ponovo kupovati novu termogrupu ili brušenje + klip. I hvala bogu da si maknuo taj igličasti iz prodaje.. :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
prosle godine 5 koyo iglicastih ugradio u masine hoces sa kitom ili serijske sa preradenim cilindrima i sve vozi jos dan danas...isto iz rinfuze, cak ga imam i na svom SRu :laughing7: sad odo zivjet u strahu
andelku svaka cast na korektnosti prema svima,za mene je i dalje izbor br1 za lezajeve za skutere
jos jedna stvar, nakon mjeseci i godina sto govorimo da bugarski skf je u najmanju ruku los proizvod da sad ne koristim ruzne rijeci drago mi je i da je andelko to priznao i uzimam si za pravo da mu zahvalim na tome priznanju jer neki prodavaci kazem neki ne svi se i dalje kunu u taj bugarski skf koji nije francuskome ni do koljena.
Sto se koyo lezaja tice kao glavni lezajevi u blokovima na minarelliju u poliamidnoj izvedbi su i dalje sam vrh ponude i vrlo rado ih ugradujem tko god zeli platiti takvu vrstu posla i robe :icon_thumright:
e da, sto se tice feedbacka ovdje na forumu ima puno vecih strucnjaka nego u formuli 1 :icon_biggrin: dosta nas radi mehaniku ili privatno ili profesionalno i kvaliteta dijelova koje ugradujemo ljudima na neki nacin nam odrzava reputaciju i zato u nabavi robe moramo biti sigurni da taj lezaj nece za 100 200 300km se sasut i napraviti havariju od 3 iljade kuna a mi za posao uzmemo recimo 500...nadam se da se razumijemo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju