Općenito > Trgovine

Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE

<< < (42/47) > >>

Tomi_ZG:
Lageros znači pravit ćeš se grbav na moj post gore?

Čim uhvatim vremena dolazim u dućan i razgovor neće bit ni malo ugodan ak ćeš gore napisano ignorirat.

Prodali ste mi sranje i ak ne dobijem neku naknadu napravit ću vam cirkus do bola.

lageros-zg:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Srpanj, 2015, 10:26:47 ---Kad si već na forumu da velim da ono g#vn% od "koyo" igličastog kaj si mi prodao za kojeg si se kleo da je kvalitetan mi se nakon 100(da samo sto) kilometara lagane razrade raspao i napravio soma+ kuna štete,izgubljene živce bolje da ne spominjem.

Al sad će se tipično po hrvatski prebacit loptica na nestručnu ugradnju samo da se ogradite od odgovornosti.

Isto tak je najebalo još par članova foruma s tim g#vn#rskim lagerom.

Želim nekakvu naknadu u obliku vaše robe jer sam spreman i inspekciju uplest u to i ozbiljan sam u toj namjeri.

--- Kraj citata ---

Tomi!

Da, tako je, dogodilo se to i dogovorili smo se telefonski da ću ispoštovati tu razliku štete kroz drugu robu koja će se kupovati tako da će cijene biti po nabavnim, jer sve što je ugrađeno izvan servisa i što ne mogu proslijediti dobavljaču s izvješćem i pečatom neće uzeti uopće u razmatranje.
Meni je žao što se to dogodilo i osobno sam bio uvjeren da KOYO igličasti ležaj nije ništa lošiji od NTN-a, ali za sada ja sam povratnu informaciju da se ležaj raspao dobio jedino od tebe. A s obzirom da si stalni i korektni kupac, kako smo i razgovarali telefonski, ponudio sam rješenje za to i tako smo se dogovorili, a što sam spomenuo i kolegama u firmi.

Dakle dogovor je bio da ću robu prodavati po cijenama koje su mi nabavne (naravno s PDV-om, jer država uvijek mora biti podmirena), jer ja od KOYO-a ne mogu dobiti ništa od jamstva na takvo nešto iako osobno isto mislim da se lošiji za tu aplikaciju od NTN-a.

Bio sam uvijek korektan i vjerovao sam da smo imali dogovor koji smo postigli telefonskim razgovorom, no čini se da se to možda zaboravilo, a zbog toga ću onda za bilo kakav sličan slučaj morati sve odrađivati pismeno u 3 primjerka kako se ne bi ponovilo nešto ovakvo.
Ako treba ponoviti opet razgovor, nema problema i ako treba pismeni trag, napravit ću i to.

Činjenica je da je taj ležaj npr kupljen u Lager commercu, oni bi dali samo drugi ležaj i to bi bilo to, oko drugih stvari ne bi ni pregovarali, ali kako rekoh, ja želim svakome u svako doba dana i noći svakome pogledati u oči i ti to znaš, kao i velika većina ovdje prisutnih.

Ako treba, možemo se naći jedan dan nakon mog posla ili predvečer dok nije prevruće i porazgovarati licem u lice i potpisati se na list papira o onome što se dogovorimo.
Moja ruka je ispružena.

I samo jedno pitanje na kraju.
Da si kojim slučajem ti na mom mjestu, kako bi ti postupio? I da li misliš da sam nešto krivu napravio kada sam ponudio opciju koju sam ponudio, a kada znaš da ti proizvođač neće sanirati štetu koju je napravio njegov proizvod.

LP

Anđelko Nizek

P.S.
Pisao sam ovaj post i to je ipak trajalo, ne može to sve reći u riječ-dvije

lageros-zg:

--- Citat: vukas - 22 Srpanj, 2015, 10:53:29 ---Ja sam jučer bio do Gorice po par ležajeva i semering za vodenu. Da sam išao danas, prošao bi jeftinije, al što je tu je.
No, zanimljivo je da svaki put odem iz Gorice zapanjen količinom ljubaznosti i željom da se pronađe najbolje rješenje problema koji kupac ima. I ono što još nisam u niti jednoj trgovini doživio je nesebična podjela iskustva i rasprava o proizvodima zašto je nešto dobro, a drugo ne. Sve pohvale s moje strane  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A eto, nisam stigao sve na vrijeme organizirati nakon godišnjeg.
Bit će bolje drugom prilikom  :icon_thumright:

steeef:
pozdrav anđelko  :hello:
odlična cijena seta ležajeva i semeringa za bb180..moram si uzet jedan za rezervu,hehe

trgovali već bezbroj puta,uvijek sve korektno i po dogovoru..komunikacija bilo prek maila il telefona na nivou,brzi odgovori i dogovori  :icon_thumright:

lageros-zg:

--- Citat: steeef - 22 Srpanj, 2015, 11:51:00 ---pozdrav anđelko  :hello:
odlična cijena seta ležajeva i semeringa za bb180..moram si uzet jedan za rezervu,hehe

trgovali već bezbroj puta,uvijek sve korektno i po dogovoru..komunikacija bilo prek maila il telefona na nivou,brzi odgovori i dogovori  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pozdrav!

Nema problema!
Ako treba rezervirati, mogu odmah jedan set staviti na stranu.

:hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju