Općenito > Trgovine

Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE

<< < (41/47) > >>

lageros-zg:

--- Citat: Grale - 22 Srpanj, 2015, 09:55:00 ---Jesu 8 ili 10 kuglica japanski NTN?

--- Kraj citata ---

Inače je taj 8 kuglica kad je japanski NTN, ali ovaj gore nije taj tip ležaja, to je za SP180, dimenzija je drugačija (pisao sam ležajeve po dimenzijama, jer pretpostavljam da svi ovdje već znate gdje idu koji ležajevi po dimenzijama  :winking:

Grale:
Ma nisam gledal dimenziju opće :toothy12: :toothy12:
Al ima i japanaca s 10 kuglica za piaggio 50.

Tomi_ZG:
Kad si već na forumu da velim da ono g#vn% od "koyo" igličastog kaj si mi prodao za kojeg si se kleo da je kvalitetan mi se nakon 100(da samo sto) kilometara lagane razrade raspao i napravio soma+ kuna štete,izgubljene živce bolje da ne spominjem.

Al sad će se tipično po hrvatski prebacit loptica na nestručnu ugradnju samo da se ogradite od odgovornosti.

Isto tak je najebalo još par članova foruma s tim g#vn#rskim lagerom.

Želim nekakvu naknadu u obliku vaše robe jer sam spreman i inspekciju uplest u to i ozbiljan sam u toj namjeri.

lageros-zg:

--- Citat: Grale - 22 Srpanj, 2015, 10:23:36 ---Ma nisam gledal dimenziju opće :toothy12: :toothy12:
Al ima i japanaca s 10 kuglica za piaggio 50.

--- Kraj citata ---

Da, KOYO je s 10 kuglica i japanski je

vukas:
Ja sam jučer bio do Gorice po par ležajeva i semering za vodenu. Da sam išao danas, prošao bi jeftinije, al što je tu je.
No, zanimljivo je da svaki put odem iz Gorice zapanjen količinom ljubaznosti i željom da se pronađe najbolje rješenje problema koji kupac ima. I ono što još nisam u niti jednoj trgovini doživio je nesebična podjela iskustva i rasprava o proizvodima zašto je nešto dobro, a drugo ne. Sve pohvale s moje strane  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju