Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
Mr J:
Luna 4t kada se odblokira ici ce i 70km/h...
Pritom ce potrosnja ostati ispod 2.5L
Sto se tice tuninga to je malo kompliciranije jer 4t ima u jednom ciklusu 4 takta i usisne i ispusne ventile dok je 2t mnogo jednostavniji... (pogledaj pod FAQ - mojskuter servis)
Stvarno mislim da je za te novce best buy!
Masina je Yamahina...
filiplatinovicz:
vidim da si se opasno zapalio za Lunu... kaj je zbilja tak dobra ili Te vezu poslovni interesi???
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Ožujak, 2007, 19:49:03 ---vidim da si se opasno zapalio za Lunu... kaj je zbilja tak dobra ili Te vezu poslovni interesi???
--- Kraj citata ---
MA vidio sam skuter i probao, za te novce je stvarno best buy...
Frend ima Venturu za koju sam mislio da je best buy ali Luna ide bolje i trazili su neke dijelove drugacije (japanske a ne kineske)
Kvaliteta plastika je losija nego kod talijana, ali smo podnicu malo savijali i iznimno je savitljiva... Ja sam se iznenadio!
Na zalost nisam vidio onu Lunu od 150cc niti FYM skutere koji bi trebali biti daleko kvalitetniji jer ipak imaju Franco Morini masinu!
P.S. Nema nikakvih poslovnih interesa...
eladio:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Ožujak, 2007, 19:49:03 ---vidim da si se opasno zapalio za Lunu... kaj je zbilja tak dobra ili Te vezu poslovni interesi???
--- Kraj citata ---
da.. ispada da je bolja od spilla :rofll:
filiplatinovicz:
prosli ponedjeljak je Mario bio kod nas u holdingu i dogovarao hard test Fyma od 400 ccm, kada stigne na nase trziste. A sastali su se u 11 sati on Majcan i Coki, sto je meni bilo malo pre rano pa ga tako nisam upoznao... No, doc ce on opet... u neko bolje vrijeme...
bas me zanima kakvi su to motori... i Lune i Fymovi... a vjerojatno cu ih s vremenom sve podyaycit...
i... o kojoj luni konkretno pises, 4T 5K ili 2T 7,5K??? ili... o obje???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju