Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (11/55) > >>

melkiot:

--- Citat: roby44 - 06 Ožujak, 2007, 14:46:56 ---kod nas sigurno jos nema kit. blokada bi se vjrerojatno dala  napravit ali nije isto ko na 2t....
vecina njih ima blokadu na elektronici, iz dekla iscupas zicu i skinuto. znaci samo napravis prekidac na toj zici i ne moras nista ni radit. palis-gasis...

--- Kraj citata ---

hebeno...ako je tak, onda super za blokadu....samo da se nade koja žica...
da bar više ljudi kupi tu lunu, pa da cujem pojedinosti....kako je netko rekao, vjerojatno nece nitko kupiti jer svi strahuju od epidemije Baotani :laughing9: :toothy12:

melkiot:

--- Citat: melkiot - 06 Ožujak, 2007, 14:53:14 ---
--- Citat: roby44 - 06 Ožujak, 2007, 14:46:56 ---kod nas sigurno jos nema kit. blokada bi se vjrerojatno dala  napravit ali nije isto ko na 2t....
vecina njih ima blokadu na elektronici, iz dekla iscupas zicu i skinuto. znaci samo napravis prekidac na toj zici i ne moras nista ni radit. palis-gasis...

--- Kraj citata ---

da bar više ljudi kupi tu lunu, pa da cujem pojedinosti....kako je netko rekao, vjerojatno nece nitko kupiti jer svi strahuju od epidemije Baotani :laughing9: :toothy12:

--- Kraj citata ---

a meni se Luna svida, jos u onoj žutoj boji....jedino je ime pederkasto... :dontknow:
I novo je novo...šta da kupim runnera koji je u kur*u? a ja sam vam takve srece u zivotu da cu kupit upravo nekaj sjebano....tak sam i auto kupio na jakusevcu...iako mi se stari razumije u mehaniku,lik nas je nadj#bo...sami problemi s autom, a i razbio sam ga prije 2 tjedna...zato i kupujem motor (1.7 u krvi, 6 mj. bez B kategorije)...

filiplatinovicz:
ne kuzim kaj ce ti kit? skines blokadu i peri-deri!
nije luna 4T za kit... das 5k kn... i vozis se kao covjek... sto bi vise?

roby44:

--- Citat: melkiot - 06 Ožujak, 2007, 14:53:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pogledat cu ti u cetvrtak, idem s Mr J malo pogledat pa pogledam i blokadu....

filiplatinovicz:
pa ti kao vrhunski strucnjak za blokade, nakon svog skuta mislim da mozes oslobodit svaki!  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju