Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (13/55) > >>

filiplatinovicz:
Eladio,
o prijateljima sve najbolje... o pojedinim njihovim poslovnim potezima bolje ne na glas... Cinjenica je da su modeli na koje se Tvoji komentari odnose neusporedivi po mnogim kriterijima... No, vjerujem da svaka roba nadje kupca...

eladio:

--- Citat: filiplatinovicz - 06 Ožujak, 2007, 22:56:41 ---Eladio,
o prijateljima sve najbolje... o pojedinim njihovim poslovnim potezima bolje ne na glas... Cinjenica je da su modeli na koje se Tvoji komentari odnose neusporedivi po mnogim kriterijima... No, vjerujem da svaka roba nadje kupca...

--- Kraj citata ---

ajde ajde..

sta se odmah ljutis , znas ti na sta sam ja mislio..  :toothy9:

PS
moji komentari su moji komentari, uvjek proizlaze iz moga misljenja , na koje imam pravo , ili? :glasses9:

kao sto ti imas pravo na svoje komentare, i ja ih ne "propitujem" :icon_tongue:

i da, ja koristim i argumente  :jerk:

samo mi je bilo suludo da u Mr J sumnjas , ti , jel  :hello:

filiplatinovicz:
ma ljutnja mi ne pada na pamet...
znam ja dobro na sto mislis... vjerujem, dapace, da sam neizravno, onako izmedju redaka, podupro to Tvoje misljenje... iako Ti se to mozda nije ucinilo tako...
a sto se tice Mr J-a, otvoreno sam pitao sto ga je toliko odusevilo. Jos nisam vidio Lunu pa me zanima kakva je doista... no, uskoro cu je valjda i dozivjeti...

eladio:
i mene je zagolicalo..

jedva cekam sutra malo probat  :redface:

filiplatinovicz:
inace. pitao sam mr J-a je li osobno involviran vec zbog cinjenice da je isprobao Lune... a tek su stigle... za tebe znam da ces jednu uzet na test za forum... i to je ok. tako sam i ja uzeo spillo, sto ne znaci da necu vozit i mnoge druge modele tijekom sezone......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju