Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
filiplatinovicz:
Za petaka je najbolje uzet dobro očuvan rabljeni skut 2T.
Mala Luna mi se ne čini bitno bolja od baotiana, a velika je već skuplja... deklarirane snage motora oba ta skuta ne mirišu na dobro... Kakva je kvaliteta izrade? To bih volio saznati!
StreetRunner:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Ožujak, 2007, 02:44:36 ---Za petaka je najbolje uzet dobro očuvan rabljeni skut 2T.
Mala Luna mi se ne čini bitno bolja od baotiana, a velika je već skuplja... deklarirane snage motora oba ta skuta ne mirišu na dobro... Kakva je kvaliteta izrade? To bih volio saznati!
--- Kraj citata ---
a najbolje ti je malo stuntat s njom,tako ćeš sigurno provjerit kvalitetu izrade :laughing7: :laughing7: :glasses9: :frajer:
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Ožujak, 2007, 02:44:36 ---Za petaka je najbolje uzet dobro očuvan rabljeni skut 2T.
--- Kraj citata ---
Ljudi iz Beta-motoa su trazili da im na Lune ugradjuju kvalitetnije karburatore (japanske), trazili su jos neke kvalitetnije dijelove tako da je Luna poprilicno kvalitetnija od Baotiana a i navedena snaga se odnosi na blokirani skuter, kada se maknu blokade naravno da se snaga povecava...
Izgledom me podsjeca na SF2...
melkiot:
--- Citat: Mr J - 06 Ožujak, 2007, 09:27:31 ---
--- Kraj citata ---
Ljudi iz Beta-motoa su trazili da im na Lune ugradjuju kvalitetnije karburatore (japanske), trazili su jos neke kvalitetnije dijelove tako da je Luna poprilicno kvalitetnija od Baotiana a i navedena snaga se odnosi na blokirani skuter, kada se maknu blokade naravno da se snaga povecava...
Izgledom me podsjeca na SF2...
--- Kraj citata ---
sad me sve više misao tjera na ono "novo je novo"!
Luna mi se ne čini kao loš motor, 10 puta je ljepša od baotania...a cijena je super....jedino to što je 4T,ali to nije neki minus...čekaj malo, kakvi kitovi idu na 4T motore?
sad se odabir smanjuje na novu Lunu i na rabljenog Runnera 50SP.
ADRO 3:
kitovi za 4 t skutere su ti od 80 kubika ne od 70 kako je za 2 t osim iznimke 2 fast kita koji ima 80 kubika
malo mi je cudno to tuniranje 4 t scoota jer nema spuhova za njih a obicno su jako jako jako blokirani sa svakavim razlicitim magnetnim blokadama i tako....
uzmi runnera mala investicija i imas scoot za kojim ce se okretat ljudi i kad te neko pita koji scoot imas kazes runnera a ne lunu pa te oni bljedo pogledaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju