Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (7/55) > >>

melkiot:

--- Citat: ADRO 3 - 05 Ožujak, 2007, 10:36:53 ---ako uzmes runnera morat ces lezajeve i karike mjenjat sigurno, a i rolice i federe na kvacilu ako nisu dugo mjenjane ali to nisu veliki izdaci

lunu ti niko nema (ja mislim) jer su svi u paranoji od baotiana   :laughing7:

uzmi ti runnera promjeni nekoliko sitnica jos ako ga tuniras stavis novu radilicu i termo grupu(kit) to ti je u biti nova masina cjela tako da neces imati briga
sretno sa kupovinom   :hello:

--- Kraj citata ---

Inace,kakvi su runner skuteri? nedostatci

StreetRunner:
pa ja ti mogu reć da san ja prezadovoljan s svojim U meni ti je Runner 50 DD iz 98. godine.Inače model DD ti je najotvorenija verzija runnera.Dosad sam od 98 godine(priša san 19033km) ima samo jedan problem a to je vodena pumpa koja ti nova dođe 190 kn tako da bi ti runner bio pun pogodak.ALI ovisi u koga kupuješ,kako je očuvan,ko ga je vozio itd.Uglavnom dobro pogledaj i provozaj šta kupuješ

melkiot:

--- Citat: Doomsday - 05 Ožujak, 2007, 12:19:10 ---Ona Luna do 5 tisuća je 4T...
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=259&Itemid=33
Imaš za 7 i po Lunu 2T, možda bolje rješenje...
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=33
Svakako, o kinezu se da dooobro razmislit, stvarno dobiješ za svoj novac, pogotovo kad kupuješ od ozbiljnog dealera ka Šta je Mario... Moj je preživija do Karlobaga i nazad, a i nije previše zaostaja iza Nexusa 250 i X8 250... Al je zato cilo vrime bija u crveno... :laughing7:
A na Baotiane iz nečije garaže ili iz Peveca, Metroa, Emezete itd. zaboravi...

--- Kraj citata ---

čekaj,na 4T motor nemozes staviti kit? ili sam krivo prije pročitao? jel si vozio lunu,ak jesi ,kakav je motor?

StreetRunner:
ma možeš stavit kit i na 4-T ali je to dosta skupa investicija.Ja nisan vozio lunu i neznan nikog tko je ima

Mr J:
Vozio sam ja Lunu i 2t i 4t!

2t ide jako lijepo...

4t ide bolje nego baotian i ljepse izgleda a potrosnja je oko 2l - to mu je najjaci adut!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju