Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (9/55) > >>

roby44:
runner je viđeno, isprobano... nema se tu sta rec.
a 4t su blokirani isto ko i 2t. spuhova nema jer ne povecavaju performanse na manjim kubikazama, tako da nema razloga da postoje.

filiplatinovicz:
4T motori su kultivirani i nesto slozeniji od cvaja te nerado trpe tuning. Najuputnije ih je odblokat i vozit kao takve... Odlikuje ih minimalna potrosnja...
Inace, od alternativa cvaji, najzreliji mi se cini zip 100 (4T), ponudjen po cijeni od 10K kn... Naravno, treba velika tbl i A1/A kategorija...

melkiot:

--- Citat: Mr J - 05 Ožujak, 2007, 19:56:43 ---Vozio sam ja Lunu i 2t i 4t!

2t ide jako lijepo...

4t ide bolje nego baotian i ljepse izgleda a potrosnja je oko 2l - to mu je najjaci adut!!!

--- Kraj citata ---

jesi lunu 4T vozio bez blokade? jel ide šta skuter?

gle, ja ti se vozim STALNO po OTVORENOJ cesti, zivim u Bj županiji, i svaki dan cu 2 puta po 12km raditi, na posao i doma...ako cu imat blokadu (50km/h) poludit cu..drugo da sam u gradu poput Zg...tamo 50km/h je čisto ok!

znaci, da bar ide 60....to po otvorenoj cesti je vec ok...tj. meni ce biti ok...jel za bus ce me doci karta oko 850 kn mjesecno, a da imam motor max. 250 kn.. :headbang: ipak malo veca razlika...s tim da motor mogu prodat kasnije (kad dobijem vozacku natrag), i opet nisam u velikom minusu...

filiplatinovicz:
odblokirana luna 50 4T vjerojatno i postigne 60 km/h... lijepa je, mala, s kotacicima od 10 cola... idealna za 15 minutnu voznju do posla i natrag... za 5K kn, je ok...
ipak, ona 2T, s kotacima od 12 cola i cijenom od 7500 kn, cini se zanimljivijom i ozbiljnijom opcijom... trazi Maria gotovinski popust od 10 posto!
ako uzmes u obzir da je peugeot speedfight ili kymco super 9 dvostruko skuplji, mozda se u ovom slucaju isplati riskirat s kosookim... no, prvo provjeri koji i ciji servisi postoje u bjelovaru pa onda razmisljaj o kupnji....

enigma:
za tih 10 kmh se stvarni niti ne isplati skidat blokada...ajd da je nekih 20-25..ali do 10 ne...  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju