Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
StreetRunner:
--- Citat: melkiot - 01 Ožujak, 2007, 14:23:29 ---
--- Citat: StreetRunner - 01 Ožujak, 2007, 13:59:36 ---Što se tiče Cagive Mito 50 ovako:NETREBA ti A kategorija jer ti je dovoljna A1 kategorija(sam si reka da je to 50ccm) tako da to možeš odman zaključit.Za njega neznan kako ide tablica,ja mislin da mu ide velika tablica jer je to motocikl(99% sam siguran da mu ide velika).
Što se tiče Tomosa,on se deklarira kao moped odman iz tvornice a zašto pitaj njih,valjda oni misle da njihov moped od 50 ccm nemože razviti brzinu od 70km/h tako da ja neznan :dontknow: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
znaci,ja sam onom M kategorijom ( za mopede i skutere) nemogu vozit Mito 50? ma to me zanimalo....
pa sa A1 mozes vozit do 125ccm,ali ja nisam niti jednu A kategoriju polagao,ja imam samo B polozeno i s njom sam dobio M kategoriju,tj. ono za mopede...
a bas sam se poradovao da cu vozit "sportaka" od 50....
tomosa kad malo poslozis ide i preko 80 bez problema....treba BT50 kupiti i gotovo...valjda je to moped...
--- Kraj citata ---
AAAA kad ga posložiš ide 80km/h.Biće se zato i zove moped jer nemože razvit brzinu veću od 50 km/h.To što ga to "posložiš" pa ide 80 km/h to njemu nepiše u papirima :laughing7: :toothy9: :toothy12:
melkiot:
vidim da od runnera mogu uzeti 50SP, star oko 5-6 godina...jel to dobar izbor? jel ima motor snage,dali podnosi kit?
jer ja cu se vozit po otvorenoj cesti...a 50km/h bi me moglo živcirati....runner mi je ljep...
eh, da,a Luna? jel ima tko nju? kakav je skuter?
ADRO 3:
ako uzmes runnera morat ces lezajeve i karike mjenjat sigurno, a i rolice i federe na kvacilu ako nisu dugo mjenjane ali to nisu veliki izdaci
lunu ti niko nema (ja mislim) jer su svi u paranoji od baotiana :laughing7:
uzmi ti runnera promjeni nekoliko sitnica jos ako ga tuniras stavis novu radilicu i termo grupu(kit) to ti je u biti nova masina cjela tako da neces imati briga
sretno sa kupovinom :hello:
enigma:
--- Citat: melkiot - 28 Veljača, 2007, 08:46:23 ---ostao sam bez B kategorije 6 mjeseci (tek od sljedeceg mjeseca ide kazna)..
sad bi kupio skuter od 50 ccm do nekih 5000kn....treba mi skuter da izdura tih 6 mjeseci, tj. svaki dan cu radit oko
35 - 40 km...da uzmem nekog novog kineza ili nesto rabljeno bolje marke?
--- Kraj citata ---
bez ustručavanja uzmi kineza...
Doomsday:
Ona Luna do 5 tisuća je 4T...
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=259&Itemid=33
Imaš za 7 i po Lunu 2T, možda bolje rješenje...
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=33
Svakako, o kinezu se da dooobro razmislit, stvarno dobiješ za svoj novac, pogotovo kad kupuješ od ozbiljnog dealera ka Šta je Mario... Moj je preživija do Karlobaga i nazad, a i nije previše zaostaja iza Nexusa 250 i X8 250... Al je zato cilo vrime bija u crveno... :laughing7:
A na Baotiane iz nečije garaže ili iz Peveca, Metroa, Emezete itd. zaboravi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju