Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (51/55) > >>

IZd:

--- Citat: filiplatinovicz - 25 Svibanj, 2007, 10:35:00 ---još da je 250... ja bih preferirao tu kubikažu... naravno, svak ima svoju životnu računicu. jedva čekam da se nadjem s genesisom, da ga uslikam na njegovu stroju.,..

--- Kraj citata ---

Imam ja njegovih barem 10 slika. Neke sam stavio na forum...Odlično mu stoji...

Genesis051:
Čak sam već razmišljal, ako se 125-ica dobro pokaže, da neću dvoumit naknadno uzet 250 (isto Aquilu)... Ali vrijeme će pokazati...
No, dobro... gdje su te slike, ja sam se vidio samo na onoj reklami, od Hajduka i Torcide...   :icon_biggrin:  :laughing7:  :laughing7:

IZd:

--- Citat: Genesis051 - 26 Svibanj, 2007, 23:39:03 ---Čak sam već razmišljal, ako se 125-ica dobro pokaže, da neću dvoumit naknadno uzet 250 (isto Aquilu)... Ali vrijeme će pokazati...
No, dobro... gdje su te slike, ja sam se vidio samo na onoj reklami, od Hajduka i Torcide...   :icon_biggrin:  :laughing7:  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Sad vidiš koliko si dobar, kad smo te za reklamu uzeli... :toothy10: :toothy3:

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 26 Svibanj, 2007, 23:39:03 ---Čak sam već razmišljal, ako se 125-ica dobro pokaže, da neću dvoumit naknadno uzet 250 (isto Aquilu)... Ali vrijeme će pokazati...

--- Kraj citata ---
e ta ti slika najbolje stoji.Prvo grb Hajduka onda u sredini Gene s Aquilin i onda grb Torcide :icon_thumright: :icon_thumright:

melkiot:
ima li tko ideje za nekakvu auto kucu u Zg ili široj okolici,gdje prodaju rabljenje skutere,na kredit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju