Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (52/55) > >>

filiplatinovicz:
nisam čuo za takvu instituciju... zašto ne novi???

Genesis051:
Novac (?)...

Ni ja nisam čuo za takvu instituciju, čak sam si razmišljao da bi takvo nešto trebalo otvorit... rabljeni motori/skuteri i oprema, tako da se, kao i za aute, dobije nešto malo garancije, i mogućnost kreditiranja (za ove skuplje)

Dobro... sad ima istočnjaka (sa  prilično dobrim ocjenama na testovima), koji stvarno nisu puno...
Ali te krede se sad već kreću, s mjesečnim obrokom, i ispod 300 Kn, što je sasvim prihvatljivo...
Svakako u cijenu "uvaliti" i poželjnu "dodatnu opremu", npr. repni prtljažnik/kutiju za kacigu, kad se stoji, i za sitne stvari, dok se vozi... možda čak i bočni nogar (ako nije stavljen/ako ga ima u ponudi)  itd.
To minimalno poveća ratu, a maksimalno komfor/užitak u vožnji...

Punisher:
Ne vjerujem da će takva institucija ikada zaživjeti pored kineza za samo par keka kuna  :binkybaby:

filiplatinovicz:
a zašto ne... sto ljudi, sto ćudi... netko će radije novog kineza, netko drugi rabljenog talijana...

melkiot:
znam da sam jednom bio na križanju Branimirove i Dubravačke ulice...ima tamo jedna auto kuca, i prodaju rabljene,od 125 ccm skutera do 1000 sportaka...i na kradit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju