Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (50/55) > >>

Genesis051:
125 ccm, i da 'oće, ne mogu puno benzine popit' ... tim više, što radi, realno, na nižim okretajima, nego motor sa variomatom (skuter jednake kubikaže)...
Činjenica je, da i ide sporije, ali to je već drugi "način života",  i nema puno zajedničkog sa skutom (osim što na oba ne moraš pješačit, dok su ispravni  :laughing7: )...

filiplatinovicz:
izgleda da si se preporodio... jako mi je drago sto si se odlucio na Aquilu, mislim da Ti dobro pristaje...

IZd:

--- Citat: filiplatinovicz - 25 Svibanj, 2007, 05:43:40 ---izgleda da si se preporodio... jako mi je drago sto si se odlucio na Aquilu, mislim da Ti dobro pristaje...

--- Kraj citata ---

ODLIČNO mu pristaje. Treba vidit slike koje sam napravio. Izgleda mrak!!!  :toothy9:

Punisher:

--- Citat: IZd - 25 Svibanj, 2007, 08:40:08 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 25 Svibanj, 2007, 05:43:40 ---izgleda da si se preporodio... jako mi je drago sto si se odlucio na Aquilu, mislim da Ti dobro pristaje...

--- Kraj citata ---

ODLIČNO mu pristaje. Treba vidit slike koje sam napravio. Izgleda mrak!!!  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Aquila 'ko stvorena za Genesisa  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

filiplatinovicz:
još da je 250... ja bih preferirao tu kubikažu... naravno, svak ima svoju životnu računicu. jedva čekam da se nadjem s genesisom, da ga uslikam na njegovu stroju.,..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju