Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
filiplatinovicz:
oprezno s kreditima!!!!
melkiot:
čuj,ja njima kazem, hocu 15 000 na ruke u kn, ona meni kaze ratu,ja digitron i izraunam koliko im vratim (u erste im vratim cca. 17000kn)..mozda manje
IZd:
--- Citat: melkiot - 21 Svibanj, 2007, 20:17:52 ---jedno pitanjce, da imate 14000kn , dali bi kupili skuter 50 ccm, ili položili A kategoriju, i kupili za ostatak nešto jače?
--- Kraj citata ---
Obavezno položi A kat. A poslije toga odluči što ćeš kupiti...
Punisher:
--- Citat: IZd - 24 Svibanj, 2007, 14:57:51 ---
--- Citat: melkiot - 21 Svibanj, 2007, 20:17:52 ---jedno pitanjce, da imate 14000kn , dali bi kupili skuter 50 ccm, ili položili A kategoriju, i kupili za ostatak nešto jače?
--- Kraj citata ---
Obavezno položi A kat. A poslije toga odluči što ćeš kupiti...
--- Kraj citata ---
Sve mi se čini da ću prije po Derbi-ja nego položiti :toothy3:
Genesis051:
--- Citat: melkiot - 22 Svibanj, 2007, 23:22:14 ---
--- Citat: Genesis051 - 22 Svibanj, 2007, 22:21:05 ---Probaj Reifeisen banku, onu sa drečavožutom podlogom, i glavom konja za logo....
Oni su mi bili banka za skut, i sada za auto... bilo je bitno da mi firma ispuni onaj obrazac, i od njih (firme) dobijem BON2...
I kredu rješavaju za 2-3 (radna) dana, poslije samo kod njih "deponiraš" knjižicu vozila (za koju ti izdaju potvrdu), i... vozi !!!...
--- Kraj citata ---
hm...ne kuzim te ovo zadnje, "deponiraš" knjizicu vozila? ti si vjerojatno uzimao kredit za vozilo? kuzis, ja bih uzeo najobicniji kunski kredit, boli njih k**ra* kuda cu novce ulupati...
e,pitanje, koliko trosi tvoj motor? taj hyu nešto...?
--- Kraj citata ---
Ne, samo vozilo, i za Runner-a prije toga sam imao deponiranu knjižicu kod njih, ali je istina... to je bio namjenski (za "vozilo") kredit, pa inzistiraju da se položi "knjižica vozila", što znači, u slučaju neplaćanja, samo dođu "otet" skuter/auto(o čemu se već radi), i poslije ga izlicitiraju za naknadu cijene krede...
Moj Hyosung Aquila 125 ccm troši na kapaljku :icon_biggrin: ... po tvornički deklariranom: 2,2 litre... ali svakako nešto ispod 3... na tank od 14 litara, autonomija prva liga :icon_thumright: ... Nisam uopće mjerio, pojma nemam...
Na putu u Knin, napunio sam u Karlobagu do čepa, Maslenica, Benkovac (via Obrovac), Kistanje, Knin, Gračac... benzinska stanica, nakon nešto preko 220 Km: 54 Kn (opet do čepa)...
U principu, ja to ovako gledam: Krenuo sam, i vratio se, sa oko 2/3 tanka... za 580 Km sam potrošio 130 Kn goriva (dakle, 13 litara) ... A cijeli dan se vozao po Lijepoj našoj, efektivno sam sjedio na motoru preko 9 sati...
Na kapaljku, kažem ti ! :laughing6: :happy3: :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju