Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (48/55) > >>

Doomsday:
Evo ti u RBA kunski nenamjenski kredit, i za one koji nisu klijenti RBA, bez jamaca do 25 tisuća kuna na otplatu do 4 godine (MODEL I)...

http://www.rba.hr/my/bank/services/product.jsp?path=/usluge/krediti/nenamjenski_krediti/nenamjenski_u_kunama&pid=nenamjenski_kune03&language=HR&product_type=Citizen

Klikaj gori za vidit ostale detalje, kreditnu sposobnost, itd...

:icon_thumright:

melkiot:
danas sam zvao erste banku,oni daju do 72000 kn bez jamaca....jebeno..sutra otvaram tamo tekuci racun,prebacivam primanja na njihovu banku,i nadam se sredinom sljedeceg tjedna da ce novi biti u đepu...

odlucio,upisujem A kategoriju,i kupujem nesto jace...pogrijesio nisam,to znam.... :toothy9:

Doomsday:
Nemoj se zeznit, pogledaj sve... Zaboravi kamate, efektivne ili druge... Pitaj ti za određeni iznos na određeni broj godina kolika je rata, i to ti je sve šta te interesira...
Naravno, uz pitanje koliko od navedene cifre kredita ti i dobiješ na ruke...
To ti govorin jer san ima gadnih iskustava... Kredit vezan za EUR, recimo, pa ti lovu isplati po jednom tečaju, svaku ratu obračunava po drugom, i eto ti sranja...
Onda ona povoljna kamata ti ništa više ne znači, kad dobiješ na ruke manje love, a plaćaš veću ratu...
I jako ti je bitno znat, sve banke ti ne traže istu papirologiju, i ne računaju ti kreditnu sposobnost na isti način...
Zato, prije nego odlučiš, saznaj te podatke... Za manje iznose i kraće vrime otplate, po mom mišljenju, bolji su kunski krediti, manje nepoznanica...
U konačnici, odluka je tvoja, ali je bar temelji na realnim i smislenim razlozima nakon usporedbe svega dostupnoga...

:icon_thumright:

Punisher:
Čeka mene slična stvar... iako će 100% ići preko Raifaissen svejedno boli glava od kredita - a tek će mi biti prvi  :toothy3:

IZd:
Bolje da te boli glava nego k....  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju