Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
Mr J:
za motor preslabo...
Izgleda kao neka pila a ide kao skuter... po meni za djecu do 18 godina...
Genesis051:
--- Citat: melkiot - 21 Svibanj, 2007, 20:17:52 ---jedno pitanjce, da imate 14000kn , dali bi kupili skuter 50 ccm, ili položili A kategoriju, i kupili za ostatak nešto jače?
--- Kraj citata ---
Kad je već "raspoloživ" taj kapital, nešto oko 2000 (ili sitno manje) će "pojest" A kategorija, a za 12000 će se vjerojatno moć nać nešto "vrijedno pažnje"... I ja svakako podržavam tu kombinaciju (učite se na tuđim greškama, lakše je :laughing7: ) ...
melkiot:
--- Citat: Genesis051 - 22 Svibanj, 2007, 20:55:47 ---
--- Citat: melkiot - 21 Svibanj, 2007, 20:17:52 ---jedno pitanjce, da imate 14000kn , dali bi kupili skuter 50 ccm, ili položili A kategoriju, i kupili za ostatak nešto jače?
--- Kraj citata ---
Kad je već "raspoloživ" taj kapital, nešto oko 2000 (ili sitno manje) će "pojest" A kategorija, a za 12000 će se vjerojatno moć nać nešto "vrijedno pažnje"... I ja svakako podržavam tu kombinaciju (učite se na tuđim greškama, lakše je :laughing7: ) ...
--- Kraj citata ---
raspolažem? od danas nosim sjekire kad idem u banku...oni šonjci od pbz-a nedaju bez min. 2 jamca, mislim, idioti...sutra idem u erste banku,tamo svi idu, tamo daju kredite...mislim,kao da je njima tesko dati 2000 eura bez jamca...
makar znam da nemam novaca za neke ekzibicije,boli me ona stvar,reko sam da cu to podici i kupiti motor,makar jeo kruh stari 3 dana, racunam na kraju dvostruko manje novaca za gorivo mjesečno,jer komotno sa motorom mogu na posao (osim ako kupim kakvog V2,pa bude pijo preko 6 litara ( auto mi pije min. 8.5 litara))....
sutra idem u erste,a ako nece ici, idem u pljacku...ili cu biti prisiljen uzeti 50ccm
Genesis051:
Probaj Reifeisen banku, onu sa drečavožutom podlogom, i glavom konja za logo....
Oni su mi bili banka za skut, i sada za auto... bilo je bitno da mi firma ispuni onaj obrazac, i od njih (firme) dobijem BON2...
I kredu rješavaju za 2-3 (radna) dana, poslije samo kod njih "deponiraš" knjižicu vozila (za koju ti izdaju potvrdu), i... vozi !!!...
melkiot:
--- Citat: Genesis051 - 22 Svibanj, 2007, 22:21:05 ---Probaj Reifeisen banku, onu sa drečavožutom podlogom, i glavom konja za logo....
Oni su mi bili banka za skut, i sada za auto... bilo je bitno da mi firma ispuni onaj obrazac, i od njih (firme) dobijem BON2...
I kredu rješavaju za 2-3 (radna) dana, poslije samo kod njih "deponiraš" knjižicu vozila (za koju ti izdaju potvrdu), i... vozi !!!...
--- Kraj citata ---
hm...ne kuzim te ovo zadnje, "deponiraš" knjizicu vozila? ti si vjerojatno uzimao kredit za vozilo? kuzis, ja bih uzeo najobicniji kunski kredit, boli njih k**ra* kuda cu novce ulupati...
e,pitanje, koliko trosi tvoj motor? taj hyu nešto...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju