Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (32/55) > >>

AeRRox:

--- Citat: Genesis051 - 22 Ožujak, 2007, 08:11:42 ---...za "vodeno" hlađenje, je ionako svejedno...
I... ako sam stavljaš tekućinu za hlađenje: ne zaboravi da je antifriz potreban i LJETI (a ne samo zimi, protiv smrzavanja), jer ima sastojke protiv korozije u mašini...

--- Kraj citata ---

Uvijek je bolji antifriz nego obicna destilirana voda :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: AeRRox - 22 Ožujak, 2007, 22:50:05 ---
--- Citat: StreetRunner - 22 Ožujak, 2007, 19:28:14 ---ma dobro CPI nije loš ali bolje da uzme polovnu provjerenu marku nego to.Ali za po gradu ti je i CPI dobar a pošto vidin ti tražiš i nešto brzine i izdržljivosti ja ti nebi uzeo CPI-a

--- Kraj citata ---

Ovo mi bas nije jasno :icon_scratch: Ja sam se uvjerio da nije do ducana i nazad. :laughing7:

--- Kraj citata ---
ja san ga isto vozio(ja mislin da je bio popcorn ako se ne varan) i nisan bija baš zadovoljan,posebno pri startu cili se trrese ka lud.Sad jeli to samo u njega neznan ali znan da ga je prije 3 miseca proda,a za koliko neznan

Genesis051:

--- Citat: roby44 - 22 Ožujak, 2007, 09:13:57 ---nie bas svejedno,ide veci kiler, ako ga imas gdje stavit.

--- Kraj citata ---
Samo, kako je ram Runnera (već) predviđen za jači stroj, onda sigurno ima i mjesta za pričvrstit veći hladnjak... Samo ga se mora računat, zbog ne-pregrijavanja veće mašine...

Doomsday:

--- Citat: Genesis051 - 25 Ožujak, 2007, 23:32:32 ---
--- Citat: roby44 - 22 Ožujak, 2007, 09:13:57 ---nie bas svejedno,ide veci kiler, ako ga imas gdje stavit.

--- Kraj citata ---
Samo, kako je ram Runnera (već) predviđen za jači stroj, onda sigurno ima i mjesta za pričvrstit veći hladnjak... Samo ga se mora računat, zbog ne-pregrijavanja veće mašine...

--- Kraj citata ---

Ili uzet killer od većeg runnera... :laughing7:

Genesis051:
Dopiii...lo mi... Idem sutra vidjet drugu opciju... Najprije uzet stroj (125 ZS) na duuugo godina (što manju ratu, tim bolje), pa onda tražit kupca za runnera...polaaako, bez obaveze i žurbe, pa kad (netko) naleti, tim bolje, da ne moram isplaćivat 2 krede... alo nitko ne naleti (što je ipak malo vjerojatno, dolaze topla vremena, probudit će se imteres), ostat će meni... i maloj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju