Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (31/55) > >>

roby44:
nie bas svejedno,ide veci kiler, ako ga imas gdje stavit.

ivanm:
nisam sudjelovao u cijeloj raspravi, ali kolega mi ima cpi-a, i to je mogu reć -RAGA..
još mašina kak-tak, al ove ostale stvari koma, recimo skuter ima realnih 7500 km, a disk je poderan do pola kao i pločice..
serijske kineske gume su koma i voziš se ko po ledu, kočnice su općenito slabe, zadnja cvili ko da neko kolje prase..
felge su od običnog lima..
a kažem skuter ima tek 7500 km..

roby44:
obicno su ljudi zadovoljni CPI-evima... ja imam istu masinu ko on ali nista drugo ni slicno. istina da ima lose plastike ali opet je jeftin i plastike su 5 puta jeftinije od konkurencije. nije ni rijesenje imat ne znam kak kvalitetnu plastiku, pa je strgaj i eto ti problema. mozes plakat nad hrpom kvalitetne plastike.

StreetRunner:
ma dobro CPI nije loš ali bolje da uzme polovnu provjerenu marku nego to.Ali za po gradu ti je i CPI dobar a pošto vidin ti tražiš i nešto brzine i izdržljivosti ja ti nebi uzeo CPI-a

AeRRox:

--- Citat: StreetRunner - 22 Ožujak, 2007, 19:28:14 ---ma dobro CPI nije loš ali bolje da uzme polovnu provjerenu marku nego to.Ali za po gradu ti je i CPI dobar a pošto vidin ti tražiš i nešto brzine i izdržljivosti ja ti nebi uzeo CPI-a

--- Kraj citata ---

Ovo mi bas nije jasno :icon_scratch: Ja sam se uvjerio da nije do ducana i nazad. :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju