Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
StreetRunner:
Evo baš gledan u oglasniku:
APRILIA CHOPPER 125 uredni papiri, registr. do 09/07., 2700 eura.(Split)
Sad kakva je to makina neznan
eladio:
--- Citat: StreetRunner - 26 Ožujak, 2007, 11:04:21 ---Evo baš gledan u oglasniku:
APRILIA CHOPPER 125 uredni papiri, registr. do 09/07., 2700 eura.(Split)
Sad kakva je to makina neznan
--- Kraj citata ---
red rose ;)
Genesis051:
E, da... skoro sam na nju i zaboravil... uz prije spomenute Gileru i Cagivu, i Aprilia je imala svoju "ponudu" cruisera...
I sve to (obzirom na izgled, zbog "premale" kubikaže), upotrebljivi motorčići, "iz susjedstva"...
melkiot:
--- Citat: Genesis051 - 26 Ožujak, 2007, 20:29:02 ---
E, da... skoro sam na nju i zaboravil... uz prije spomenute Gileru i Cagivu, i Aprilia je imala svoju "ponudu" cruisera...
I sve to (obzirom na izgled, zbog "premale" kubikaže), upotrebljivi motorčići, "iz susjedstva"...
--- Kraj citata ---
ljepi strojček! tak nesto moram ja kupiti kad cu imati A katergorije... :laughing7:
Doomsday:
--- Citat: Genesis051 - 25 Ožujak, 2007, 23:57:03 ---Dopiii...lo mi... Idem sutra vidjet drugu opciju... Najprije uzet stroj (125 ZS) na duuugo godina (što manju ratu, tim bolje), pa onda tražit kupca za runnera...polaaako, bez obaveze i žurbe, pa kad (netko) naleti, tim bolje, da ne moram isplaćivat 2 krede... alo nitko ne naleti (što je ipak malo vjerojatno, dolaze topla vremena, probudit će se imteres), ostat će meni... i maloj...
--- Kraj citata ---
GENE, GENE, GENE, GENE... :headbang:
:toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju