Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (30/55) > >>

Genesis051:
...Šta toliko može elektronika "skinut".... da ne vozi preko 50 (?)...
(dok ne izađe iz stanice za tehnički pregled, sa novim pečatom u prometnoj dozvoli  ;D :laughing7: :frajer: )...

Genesis051:
...k'o ja danas, napravio 200 metara, do prvog ugla, tek, baš, da me ne gledaju, da ih sprdam...  toliko poštovanja imam za njih  :icon_tongue: :frajer:
Ali ionako ću stavit blokadu u servisu, serijsku, kad naiđe neki kupac...   

roby44:
sve se moze, naravno da ga mozes blokirat. imas takvih s jacim masinama kolko hoces... naravno da elektronika moze, isti je princip blokiranja, krades mu okretaje.

melkiot:

--- Citat: Genesis051 - 21 Ožujak, 2007, 21:49:48 ---Melkiot, nemoj to radit...  :nono: 
"upast" ćeš u zavrzlamu broja šasije sa drugom mašinom, tj. obavezom dobivanja atesta/homologacije (što li...), potom tehničkog pregleda (gdje bi te definitivno gledali kroz mikroskop (a ne povećalo...), i sve tako...
Za početak, nabavke adekvatne zadnje vilice od 125-ice... ako se već upuštaš u tu (nadasve financijsku) pustolovinu, prodaj to, što imaš, i kupi si 125-icu... mnogo jednostavnije, vjeruj... osim, ako baš    n e m a š     namjeru "to" registrirat... onda, ako je samo za gušt, i izazov, kao takav.... onda samo naprijed... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

mislim,ja sam to samo pitao...nemam bas namjeru to raditi....mislim da je bolje onda kit upucat i auspuh predviden za taj motor,pa si na svojem...sto se tice tehnickog, to imam veliku vezu,tak da 50 km/h nije problem. :toothy9: :headbang:

eh da, da se i mjenja masina, sta je sa hladenjem motora?

Genesis051:
...za "vodeno" hlađenje, je ionako svejedno...
I... ako sam stavljaš tekućinu za hlađenje: ne zaboravi da je antifriz potreban i LJETI (a ne samo zimi, protiv smrzavanja), jer ima sastojke protiv korozije u mašini...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju