Tehnički kutak > Tuning skutera
replica vs nardo
DvdAerox:
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 13:07:52 ---pa tu mu onda i nije neka isplativost, posto bih se ja stalno vozao, vjerojatno bi brzo stao .. ako uzmemo u obzir da ja nisam neki stunter, ne palim gume i ne peglam ga stalno, stalna voznja po 50-60 km/h ... nikad do sada nisam tero na max speed.. jel bi ga i to "trgalo"?
--- Kraj citata ---
zasto onda zelis vise snage kada ga ne trgas? ako zelis bit miran pusti repliku, sigurno ce se i manje cut :)
giannelli:
pa da ima snage, tak i ja po magistrali ga vozim najvise 70-75, ali nekad ga i zelim stisnut, pretec auto ili nesto i tu treba snage, pa vjerovatno i njemu tako. a kroz grad 60 ako nije neka luda voznja.
Po?etnik:
ma mislim ga imat odlicnog za drag, a opcenito u gradu samo za laganu voznju i kuliranje... alfa zasto si ti skinuo narda ?
3alfa3:
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 13:37:37 ---alfa zasto si ti skinuo narda ?
--- Kraj citata ---
dopizdilo mi mjenjat vunu svako malo, a i buka mi je pocela ic na zivce. Preporodio sam se sa yasuni R-om po tom pitanju. Buka nemjerljivo manja, a i vune ima kao i prvog dana, a spuh ima preko 10000km.
Malo sam izgubio na snazi, izgubio sam 500tinjak okr. Meni nebitno
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 13:23:16 ---Vozi se onda sa replika spuhom. Neces s njim iscjedit zadnji atom snage iz kita, ali ces se zato dugo vozit. Nije to toliko los spuh.
--- Kraj citata ---
Nije loš auspuh, on je i više nego dobar, ali definitivno precijenjen.
Makar meni ima prekrasan zvuk na piaggiu i super mi izgleda :icon_thumright:
Nardo je priča za sebe. Kad uštelaš setup da radi sa tim spuhom, imaš filing da će cestu pojest :toothy12:
Šala. Al svakoga koga sam vidio da vozi s nardom, motor ide... majko mila :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju