Tehnički kutak > Tuning skutera

replica vs nardo

<< < (3/10) > >>

Drnda:
slusaj , nebi znacio smrt za kit ali ce se vrtiti na vecim okretajima i krace bi trajalo, ali ne nesto strasno... mislim da se vrti na 11k okretaja, moje je na 11400....

Po?etnik:
mislio sam s njim mjenjat se dat replicu i nesta novaca za malossi torque driver  i narda... a sad kad cujem ovo, mozda ipak sam torq. jer ja se namjeravam vozat sto je vise moguce, a da svjesno skracujem vijek trajanja kita, ne zvuci mi pametno

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2009, 13:13:09 ---slusaj , nebi znacio smrt za kit ali ce se vrtiti na vecim okretajima i krace bi trajalo, ali ne nesto strasno... mislim da se vrti na 11k okretaja, moje je na 11400....

--- Kraj citata ---
serijala  :icon_scratch: :icon_scratch: jel ti imas rolice uopće u variu ?? :laughing7:

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 15 Ožujak, 2009, 13:18:08 ---serijala  :icon_scratch: :icon_scratch: jel ti imas rolice uopće u variu ?? :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma mislio mome je reza na 11400 okr. ali trenutno je na serijali, skupljam lovu pa ce ici u haca na obradu i novi klip i peglaj...

3alfa3:

--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 13:16:11 ---mislio sam s njim mjenjat se dat replicu i nesta novaca za malossi torque driver  i narda... a sad kad cujem ovo, mozda ipak sam torq. jer ja se namjeravam vozat sto je vise moguce, a da svjesno skracujem vijek trajanja kita, ne zvuci mi pametno

--- Kraj citata ---

Vozi se onda sa replika spuhom. Neces s njim iscjedit zadnji atom snage iz kita, ali ces se zato dugo vozit. Nije to toliko los spuh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju