Tehnički kutak > Tuning skutera
replica vs nardo
Drnda:
slusaj , nebi znacio smrt za kit ali ce se vrtiti na vecim okretajima i krace bi trajalo, ali ne nesto strasno... mislim da se vrti na 11k okretaja, moje je na 11400....
Po?etnik:
mislio sam s njim mjenjat se dat replicu i nesta novaca za malossi torque driver i narda... a sad kad cujem ovo, mozda ipak sam torq. jer ja se namjeravam vozat sto je vise moguce, a da svjesno skracujem vijek trajanja kita, ne zvuci mi pametno
dino_sk:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Ožujak, 2009, 13:13:09 ---slusaj , nebi znacio smrt za kit ali ce se vrtiti na vecim okretajima i krace bi trajalo, ali ne nesto strasno... mislim da se vrti na 11k okretaja, moje je na 11400....
--- Kraj citata ---
serijala :icon_scratch: :icon_scratch: jel ti imas rolice uopće u variu ?? :laughing7:
Drnda:
--- Citat: dino_sk - 15 Ožujak, 2009, 13:18:08 ---serijala :icon_scratch: :icon_scratch: jel ti imas rolice uopće u variu ?? :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma mislio mome je reza na 11400 okr. ali trenutno je na serijali, skupljam lovu pa ce ici u haca na obradu i novi klip i peglaj...
3alfa3:
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 13:16:11 ---mislio sam s njim mjenjat se dat replicu i nesta novaca za malossi torque driver i narda... a sad kad cujem ovo, mozda ipak sam torq. jer ja se namjeravam vozat sto je vise moguce, a da svjesno skracujem vijek trajanja kita, ne zvuci mi pametno
--- Kraj citata ---
Vozi se onda sa replika spuhom. Neces s njim iscjedit zadnji atom snage iz kita, ali ces se zato dugo vozit. Nije to toliko los spuh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju