Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Streetrace  (Posjeta: 8915 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline StreetRunner

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: huligana
  • Moj Skuter: ludo
Streetrace
« : 27 Veljača, 2007, 20:16:05 »
evo u Splitu sve više skupljanja ilegalnog streetrace.Dakle,ovako svake nedilje u splitu iza 19 sati po splitu se na raznim lokacijama održavaju streetraceovi.Najpopularnija lokacija je poljud.Ja san bija prije 3 tjedna i mogu vam reć da je fenomenalno,skupi se po 100-tinjak ljudi te nartavno nabrijane mašine ali i SKUTERI i motori.Naglašavan skuteri jer su većina skutera friziranih a o stuntu da ne govorim.Naravno sve je to lipo dok ne dođe policija i sve ne potjera ali onda se ide na drugu lokaciju.Sve se više ljudi skuplja tako da je sve ovo dospilo i u novine(nakon dugo vrimena)
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070227/novosti03.asp
a proda ja trka?a i kupija Vespu,k**ra* me boli kad me narod voli!!!

Offline BiVeR

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera runner 70
Odg: Streetrace
« Odgovori #1 : 28 Veljača, 2007, 19:16:06 »
zakon, tak treba, bolje na poljudu neg po cesti iako vidim da ni to nije rjetkost, daj idući put kad buš išo na poljud snim s fotićem il kamerom, pa stavi na jubitu da vidimo kak se ekipa tam zabavlja...
KUPUJEM HITNO NEKI MIDRACE AUSPUH.... 091 569 5868

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 28 Veljača, 2007, 19:54:07 »
zakon, tak treba, bolje na poljudu neg po cesti iako vidim da ni to nije rjetkost, daj idući put kad buš išo na poljud snim s fotićem il kamerom, pa stavi na jubitu da vidimo kak se ekipa tam zabavlja...
ja mislin da ću ić u nedilju pa ćemo vidit

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #3 : 28 Veljača, 2007, 20:01:34 »
Ja osobno sve odobravam ukoliko se ne narušava sigurnost drugih (da se izvode teške p**darije tokom dana usred prometa), ono ako ćeš izvodit gluposti izvodi ih sam a ne da neko ne na**be radi tebe.
Ugl pročitao sam članak, ludilo  :laughing7:
Who's looking for punishment ??

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: Generic Xor 125
« Odgovori #4 : 04 Ožujak, 2007, 19:45:11 »
Bija san cesto na Stinicama i Poljudu, ali ne i u zadnje vrime. Bude stvarno dobro, pogotovo, ako ima ljudi zainteresiranih za ''drag''. Drag je pod navodnicima jer u Splitu nema ni na jednom od ovih mista nema dovoljno pravca (400m) plus 200m za zaustavljanje. Zato je i ovo jos dobro stanje, sta se tice divljanja po javnim prometnicama. Naravno, uvijek bude kretena koji se na streetrace dođu divljacki iživljavat, osobno san ima skoro bliskih kontakata sa takvim ljudima (automobilima). I kako je sve to podosta neorganizirano lako se mogu dogoditi ozljede i materijalna steta. Inace ljudi koji u tome stvarno gustaju i rade na autima za streetrace, nikad nisu radili probleme.
« Zadnja izmjena: 04 Ožujak, 2007, 19:48:05 veliki »

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #5 : 04 Ožujak, 2007, 20:41:23 »
Bija san cesto na Stinicama i Poljudu, ali ne i u zadnje vrime. Bude stvarno dobro, pogotovo, ako ima ljudi zainteresiranih za ''drag''. Drag je pod navodnicima jer u Splitu nema ni na jednom od ovih mista nema dovoljno pravca (400m) plus 200m za zaustavljanje. Zato je i ovo jos dobro stanje, sta se tice divljanja po javnim prometnicama. Naravno, uvijek bude kretena koji se na streetrace dođu divljacki iživljavat, osobno san ima skoro bliskih kontakata sa takvim ljudima (automobilima). I kako je sve to podosta neorganizirano lako se mogu dogoditi ozljede i materijalna steta. Inace ljudi koji u tome stvarno gustaju i rade na autima za streetrace, nikad nisu radili probleme.
e ovo zadnje si dobro reka.Nered rade samo oni tatini sinovi kojima tatice kupe bmw-e i druge mašine pa oni ono što vide na tv pokušavaju drkat na cesti i zato se događaju nesriće(sitite se kad su prije 3 godine u Makarskoj poginile 2 cure koje je prigazio sin gradonačelnika.Naravno izvuka se).Ovi tatini sinovi stvaraju lošu sliku o "pravim" tunerima koji svaku lipu ulažu u auto.

Offline Sugar

• forumski skuteraš
  • Mr J je cajka fan
« Odgovori #6 : 04 Ožujak, 2007, 20:53:20 »
pustite sad tatine sinove jer ce bit glupo da rasprava ode u tom smjeru!

poljud bi po meni bio odlican za drift po onoj cesti oko stadiona

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #7 : 04 Ožujak, 2007, 22:22:37 »
Tribalo bi bolji asfalt onda stavit. Na mistima je ispucan i valovit, a to nije dobro za drift  :toothy10:

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #8 : 05 Ožujak, 2007, 20:31:55 »
Tribalo bi bolji asfalt onda stavit. Na mistima je ispucan i valovit, a to nije dobro za drift  :toothy10:
cili je poljud što se tiče asfalta dosta u lošem stanju a za drift onaj asfalt nije sigurno

Offline BiVeR

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #9 : 05 Ožujak, 2007, 20:45:18 »
cili je poljud što se tiče asfalta dosta u lošem stanju a za drift onaj asfalt nije sigurno
e jebga, kod poljuda je asfalt tolko grub da se ne isplati ni gumu palit...

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 05 Ožujak, 2007, 22:05:32 »
Radin ja u građeviskoj firmi, sredit cemo nesto vec  :toothy10: :toothy9: :toothy10:

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #11 : 05 Ožujak, 2007, 22:16:43 »
da stvarno...kolko ima takvih ludaka po gradu,pogotovo na skuterima  :toothy12:  :toothy9: :laughing6:

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #12 : 05 Ožujak, 2007, 22:23:11 »
evo u Splitu sve više skupljanja ilegalnog streetrace.Dakle,ovako svake nedilje u splitu iza 19 sati po splitu se na raznim lokacijama održavaju streetraceovi.Najpopularnija lokacija je poljud.Ja san bija prije 3 tjedna i mogu vam reć da je fenomenalno,skupi se po 100-tinjak ljudi te nartavno nabrijane mašine ali i SKUTERI i motori.Naglašavan skuteri jer su većina skutera friziranih a o stuntu da ne govorim.Naravno sve je to lipo dok ne dođe policija i sve ne potjera ali onda se ide na drugu lokaciju.Sve se više ljudi skuplja tako da je sve ovo dospilo i u novine(nakon dugo vrimena)
http://www.slobodnadalmacija.hr/20070227/novosti03.asp

Znaci vecina onih skutera je frizirano.. nisan zna. To je dobro.

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #13 : 06 Ožujak, 2007, 08:50:06 »
u zadnje vrime sve više i stuntaju,a o trkama da ne govorin

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #14 : 06 Ožujak, 2007, 18:23:06 »
Ajde napok se i u Splitu pocelo nesto događati. Prvo je pocelo sa aotima, pa sad skuteri, bilo je i nesto auto-trka za PH :headbang:
Bila bi odlicna investicija napravit trkacku stazu u okolici Splita, ka sta je npr. ona u Dubaiju :icon_biggrin:

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #15 : 07 Ožujak, 2007, 13:40:46 »
da stvarno...kolko ima takvih ludaka po gradu,pogotovo na skuterima  :toothy12:  :toothy9: :laughing6:
ma da mi je znat koja ono budala po Zg između auta vozi na zadnjem :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9: :toothy12:

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #16 : 07 Ožujak, 2007, 18:15:53 »
Nadam se da ce netko rec ko je to :notworthy:
To je cinjenica da nam ne triba svima barem 2 kotaca da bi isli po cesti :toothy10:

Offline Sugar

• forumski skuteraš
  • Mr J je cajka fan
« Odgovori #17 : 07 Ožujak, 2007, 20:48:20 »
dobro decki,kaj se ceka?pocnite presvlacit asflat kod poljuda i dolazimo na drift day   :icon_biggrin:

Offline BiVeR

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #18 : 08 Ožujak, 2007, 17:42:41 »
dobro decki,kaj se ceka?pocnite presvlacit asflat kod poljuda i dolazimo na drift day   :icon_biggrin:
pa tam bi jebeno bilo da je ljepši asfalt, još bi se dala napravit staza, i da još gornji dio oko stadiona spoji se sa onim dolje poligonom, bilo bi zakon, a i ovako ima ona staza za autiće na daljenski po kojij moš sa skuterom ...pa se trkat...

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #19 : 08 Ožujak, 2007, 19:28:37 »
ma dođi ti jedne nedilje iza 7 uri uveče pa ćeš vidit drifta ali po gradskim ulicama.Svaki semafor auto je bokon na druhoj strani.Iman i prijatelja koji to rade tako da nemoran samo promatrat :toothy10: :glasses9: :frajer: