Ostalo > Foto, video, music...

tetovaza

<< < (8/13) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: robert - 14 Ožujak, 2009, 22:08:49 ---kako bi dalmatinci rekli? za to triba imat muda, ni to za našeg kichu. :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

za mene samo fine stvari!   ;D

Mrle Mrki:
ima ko kineski znak koji znaci lion (kao lav) ja nikako nemogu na netu nac?

PROOF:

--- Citat: matheus - 15 Ožujak, 2009, 04:30:48 ---prosurfaj malo pa ces naci ima puuuno lijepih triblova na netu... ali i dobro razmisli o tome di ces stavit tetovazu, jer kod nas su ljudi jos uvijek turbo primitivni i konzervativni pa kad odes na neki razgovor za posao odma te etiketiraju kao narkomana, propalicu,  huligana itd..
Rame, leđa, noga i takva mjesta naprimjer,koja možeš prekriti i ljeti naravno osim ako se ne tetoviras samo zato da bi ekipa mogla vidjeti kakvu ful kul tetovazu imas :drunken_smilie:!

--- Kraj citata ---
imas pravo kaj se tice posla i toga ali mene ceka poso doma(stari ima firmu) dok zavrsim srednju.....

Pupo:

--- Citat: Iva - 14 Ožujak, 2009, 20:39:09 ---uf ja obožavam tetovaže...imam zasad dvije još je jedna  u planu..a najradije bi da si moj dečko i ja zajedno nešt mečing istetoviramo  ;D na dečkima vidjet tetovažu mi je neke ufffff predobro :)

ovaj gore tribal predobar tak neke si stavi  :)

--- Kraj citata ---

Svaka čast na entuzijazmu, al najbolje su mi te tetovaže iz ljubavi, a onda kada nedaj Bože prekinete hoćete si ogulit taj dio kože. Pogotovo onaj dio s tetoviranim imenima, slikama i sl.

MaLi_OdvALjivAc:
nemoj da se tetoviras pre 18. god, jos rastes, koza ti se siri, tetovaza ce ti se razvuci, moraces na doradjivanje kroz par god ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju