Ostalo > Foto, video, music...
tetovaza
loris46:
neznamm....stavi neku malu, jer gledaj opet kako ce ti to izgledati kada malo ostaris.... :icon_thumright:
...ja cu si ovo ljeto ici raditi na tetovazu na zatiljku, iza glave...neku malu...neka kineska slova ili bar kod.... :)
Mrle Mrki:
--- Citat: loris46 - 15 Ožujak, 2009, 14:37:09 ---neznamm....stavi neku malu, jer gledaj opet kako ce ti to izgledati kada malo ostaris.... :icon_thumright:
...ja cu si ovo ljeto ici raditi na tetovazu na zatiljku, iza glave...neku malu...neka kineska slova ili bar kod.... :)
--- Kraj citata ---
bar kod je isfuran, vecina njih koji rade na vratu imaju bar kod.
loris46:
--- Citat: Mrle Mrki - 15 Ožujak, 2009, 14:39:05 ---bar kod je isfuran, vecina njih koji rade na vratu imaju bar kod.
--- Kraj citata ---
..jbg...stavit cu sto mi se bude svidalo..a ne ono sto je in ili out...ali znam da ce bit neka mala da mi nebi unuk za 40-50god govorio sto mi je to na vratu...hahahhaha..... :toothy10:
Iva:
--- Citat: Area51 - 15 Ožujak, 2009, 11:34:40 ---Svaka čast na entuzijazmu, al najbolje su mi te tetovaže iz ljubavi, a onda kada nedaj Bože prekinete hoćete si ogulit taj dio kože. Pogotovo onaj dio s tetoviranim imenima, slikama i sl.
--- Kraj citata ---
a dobro to se slažem s tobom :) a on i onak neće tak da.. ;D
Biker(ss):
daj aj neki motorić.....vidil sam neku tetovažu..ugl- Ghostrider na yamahi r1...kao da ulazi u zavoj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju