Ostalo > Foto, video, music...
tetovaza
replcnt:
imam ja tribal preko ramena, sam ju nacrto i odnjeo da mi napravi, sad kroz 15 dana nadovezujem dalje, reko sam oću rukav cijel, evo usliko odma web camerom :frajer:
Marekvz1:
ovaj lik s kosturskom tetovažom si ziher odma najde posel.možda je profa u osnovnoj. :dontknow: :dontknow:
stoske_durlaneze:
robert:
--- Citat: Iva - 14 Ožujak, 2009, 20:39:09 ---uf ja obožavam tetovaže...imam zasad dvije još je jedna u planu..a najradije bi da si moj dečko i ja zajedno nešt mečing istetoviramo ;D na dečkima vidjet tetovažu mi je neke ufffff predobro :)
ovaj gore tribal predobar tak neke si stavi :)
--- Kraj citata ---
kako bi dalmatinci rekli? za to triba imat muda, ni to za našeg kichu. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
matheus:
prosurfaj malo pa ces naci ima puuuno lijepih triblova na netu... ali i dobro razmisli o tome di ces stavit tetovazu, jer kod nas su ljudi jos uvijek turbo primitivni i konzervativni pa kad odes na neki razgovor za posao odma te etiketiraju kao narkomana, propalicu, huligana itd..
Rame, leđa, noga i takva mjesta naprimjer,koja možeš prekriti i ljeti naravno osim ako se ne tetoviras samo zato da bi ekipa mogla vidjeti kakvu ful kul tetovazu imas :drunken_smilie:!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju