..nekoliko stranica smeca , a lijepo sam zamolio da budemo konstruktivni
ipak probrao sam jedan post koji mi se cini bitan i koji je pogodio u sridu:
tolerancija pravila je vec postala individualna, ali to nije problem u ovom slucaju....
kiki je moga (sta bi ja napravia) trazit od tebe da ispravis oglas... al nije..... da je to napravia sad nebi bilo ovog... samo sta su pravila na njegovoj strani ...
mislim da bi neka pravila trebalo modificirat, da se zna jel se oglas brise odma ako je neispravan ili ne.
tako bi se izbjega svaki sukob (ponavljam i ovaj), ista pravila za sve.
svi happy
...
mislim da mozemo napraviti za pocetak ovo, "recimo (jos nije stupilo na snagu)" od sad se vise oglasi koji su na ovakav nacin nepotpuni (bez cijene) , ne brisu n
ego zakljucavalju,
dakle nema bumpa , i bok...
ako tko misli da to nije uredu, uvijek mi se moze pozaliti..
ako isti oglas bude objavljen u jednom tjednu vise puta, (kao neka vrsta bumpa) , takav oglas se zakljucava i meni prijavljuje , taj clan riskira bann i slicno
..cilj ovoga bio bio da poluoglase , kao sto je bio ovaj xbox bez cijene , ipak ostavimo za one potencijalne kupce koji imaju volje i zelje za natezanja (blackrox, to je svakako poluoglas , kazem ti , kultura oglasavanja je da ti kao prodavatelj prvi kazes cijenu! -meni se iskreno bljuje od licitiranja za nesto kao sto je xbox, reci cijenu, ja uzimam ili ne i bok..)
..sami prodavaci koji su lijeni , ili su mozda muljatori , ili su eventualno tvrdoglavi , neka ostanu na milosti i nemilosti potencijalnih kupaca
(ja bih recimo kad bi vidio takav oglas kao sto je ovaj za xbox uredno ponudio 50kuna, nes ti mene zezat
)
uglavnom , sta kazete na prijedlog?