Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (14/19) > >>

eladio:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15766.0

Evo , dopuna pravila je stupila na snagu  :glasses9:

Nadam se da je svima sad po volji  :toothy11:

uglavnom nepotpuni oglasi se zakljucavaju, kao i zloupotreba bumpa dovodi do zakljucavanja oglasa  :laughing7:

mrcina:
odličan sjedi 1  :icon_thumright:
sad stvarno nitko doslovno nitko nemože reč da nije jednostavno urađeno.

netrebati puno a da ne shvatiš gdje si zabrljo da to ispraviš.

dhorvat:
Pravila su da se krše isto kao što su propisi u prometu. Kako policajac piše kaznu u kunama, ovdje će biti u opomenama i banancima  :icon_thumright:

I nema smisla se natezat, uvijek će netko kršiti pravila. Kićo je strog, ali radi svoj posao dobro. Nitko nije rekao odlično. Dobro je unutar granica  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: eladio - 15 Ožujak, 2009, 10:40:52 ---ako taj sto je napisao oglas zeli dodatno provjeriti zasto mu je oglas zakljucan, uvjek moze poslat pm tom modu ili meni i bit ce sve rijeseno 

--- Kraj citata ---

Preopteretit ces moda koji tamo moderira. Onda je jednostavnije da mod u tom oglasu napise sto je potrebno jer prvo zakljucavat, pa preko PM-a komunicirat, pa trazit topik, pa ga otkljucavat, pa dok user prepravi oglas(ili sami moderator ako to radi)....

eladio:

pa tako i jesam napisao, samo se napise razlog zakljuvacanja i nick.. i to je to..
kasnije, u pravilima pise da oglasivac treba urediti oglas, i poslati link istog moderatoru , tek tada mod otkljucava oglas..

u biti cak gledam, ovako sam ga rasteretio, jer vise nema potrebe za slanjem PMa oglasivacu, oglasivac tocno i sam zna sta je falio.. 
..a i vise nema uzastopnog upozoravanja za brisanje, jedan PM, i amen , tko ne zeli shvatiti zasto ovo radimo, ne mora  :angry7: :dontknow:  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju