Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (13/19) > >>

Mr J:

--- Citat: robert - 14 Ožujak, 2009, 22:56:23 ---jest da nisam dobio moderatorsku plaću zadnjih 2 mjeseca ali i meni se čini da je ideja dobra.

--- Kraj citata ---

Sta trebamo dobit i placu? Ja cijelo vrijeme sve radim pro bono  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

@Eladio : pravo solomonsko rjesenje ;)

Kao prodavac nikada neces reci evo koliko das tvoje je, uvijek ocekujes nekakvu ponudu koja ce zadovoljiti tvoje kriterije (imas najnizu cijenu ispod koje ne ides a sve sto dobijes preko je bonus) onda se stavi okvirna cijena uz napomenu nije fix ili se stavi najniza i gotovo.

Ne razumijem gdje je problem stavljanja cijene, svejedno kada osoba nazove prvo logicno je pitanje kolika je cijena proizvoda :)

Stoga, svo ovo prepiranje je uzalud... Medjusobno se svadjate umjesto da odete na gore vec spomenute cevape i pivu  :icon_thumright:

Mrle Mrki:
po mojem misljenju, mislim da nije pravedno ovo sto se tice prepravljanja i brisanja oglasa. zasto bi nekome bilo prepravljeno, a nekome odmah obrisano. znaci neki su zakinuti. trebalo bi bit da se svima brise ili se svima prepravlja, znaci sa svima jednako da se postupa.

mrcina:
znači po novom oglasi se ne brišu več se zaključavaju.

elade ali pitanje ja stavim oglas ti ga zaključaš a sam znaš da mnogi ne čitaju pravila dali češ poslati poruku na PM zašto si zaključao ili nečeš.

tu je največa svađa oko svega što se ne obrazloži neke stvari tako da onaj koji oglašava ne radi ubuduče iste greške.

trebaš pojednostaviti pravila na način

obavezno
1.
2.
3.
4.
5.

ako nemaš nešto od ovog zaključava se oglas.

ovako bi vjerojatno svi skužili gdje je banana u oglasu.

ja sam se zbog tone pravila na PC EXpres forumu posvadio sa moderatorom jer on meni jedno a ja njemu drugo, nešto slično kao tu, a nigdje ispravke gdje sam grešku uradio u oglasu več non stop mi šalje link na pravila u oglašavanju.pročitao sam ih neznam koliko puta i još sad nisam shvatio gdje mi je greška a to dovodi do nezadovoljstva korisnika tog foruma i njegovog odlaska sa istog.

na taj način su nam pristupili članovi SS-a tj. jednostavnošču i tolerancijom smo preuzeli dobar dio tih članova, a sad smo sve zakomplicirali.

pusti liturgije popima i svečenstvu a za nas bedake pojednostavi ta pravila i nebuš nezadovoljan.i da svi smo pred bogom isti zato treba da se toga drže i modovo a ne da ti si spličo odjebi ili srbin goni se u k**ra* sad vam brišem teme, postove ili oglase , toga nesmije biti a ni revanšizma.

eladio:
kao sto sam rekao, ne treba poslat PM,

jer u oglas se napise , zakljucan zbog toga jer recimo nema cijene.. i stavi se nick moda koji je zakljucao oglas...

ako taj sto je napisao oglas zeli dodatno provjeriti zasto mu je oglas zakljucan, uvjek moze poslat pm tom modu ili meni i bit ce sve rijeseno 

zar ne?  :glasses9:

..a ovo sto pise pod 1.2.3.4. tako i pise, ali evo sad cu jos malo pojednostavniti pravila , pa se vratim :glasses9:

mrcina:
e vidiš ovo razlog koji se dopiše u oglasu je ok za razliku od onog koji je prikazan u svađi.

još buš pojednostavio ok.iako da ti kažem samo sam ovlaš pogledo pravila.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju