Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?
Pupo:
--- Citat: YamahaSpy - 13 Ožujak, 2009, 19:37:46 ---Area ajd ne seri... Mozda ako covjeku ne valja oglas prodaje ili potraznje bi mu trebalo poslat pm da vidi zbog cega je krivo... Stavit ce nesto prodavat i normlano je da se u trznici svaki dan stanje mijenja nece niti gledat svaki cas svoj oglas kad mu je bump tek za 7 dana...Uostalom kaj to neki problem??? Copy paste njegov tekst i oznacis crveno kaj ne valja.
ctrl+c=copy ctrl+v=paste... niti minuta posla.
--- Kraj citata ---
Jesu te to roditelji učili kulturi? Samo kažem svoje mišljene. Kako pravi kopi pejst, šalje poruku, podcrtava.... tako ga može i prepravit, ako ćeš baš tako. Ako je post krivo napisan, nema se što objašnjavat moderator što ga je obrisao.
efz:
Slazem se da bi trebalo upozorit ako nesto ne valja ne odmah izbrisat, drugo je kad neko non-stop grijesi i oglusuje se na upozorenja
YamahaSpy:
Tvoje misljenje je bzvze, kraj price.
imaš opomenu pred ban zbog vrjeđanja člana foruma
hac:
ok je poslat PM nekom ko je se tek uključio na forum i nešt krivo napravio,ali ak je netko već duže vrijeme na forumu ne može mi reć da ne zna pravila već ih vjerovatno svjesno krši i misli da iz nekog razloga može proć bez sankcija.....ja nisam isto obrisao blekroxov oglas al inače znam samo obrisat post kad nije u skladu sa pravilima jer kad bi pisao svakom pm mogao bi samo cijeli dan pisat pm........nisu vam moderatori tu da vas dadiljaju,napiši ponovo oglas,ovaj put po pravilima i sve će bit OK
SlowRider:
Ja nisam nista brisao :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju