Tehnički kutak > Tuning skutera
postelavanje dell 21 na due +
Ghoul:
znam da nema veze i zato je jos cudnije...jer skuter uopce ne reagira na micanje serafa za zrak...znam da se to lako moze stelat po zvuku...kad se taj sraf previse zategne padnu obrtaji, a kad se previse otpusti, skut stanji zvuk i opet spusti obrtaje, ali ovaj njegov nista...
da, novi runner je i srafi su s desne strane i da igla je skroz dole...airbox je preradjen po malossiu, strgana pregrada, 2 tuljca, rupa bez lulice i jos jedna dodatna rupa od 14 mm (znaci 3 rupe 14 mm od kojih 2 sa tuljcima i jedna velika gdje inace ide lulica)...aha znaci, stavit lulicu, zakitat dodatnu rupu i ostavit ove 2 sa tuljcima...ok
odaziv gasa zna bit jako dobar, a ponekad zna zezat da se zagusi pa onda jako ispali...
fakat, ko da ima demone u skuteru...zna si sam davat gas, pa spustat i takve brije...ponekad se dogadja i to da dugo drzi obrtaje pa ih spusti a ponekad ne...sve mi to smrdi da negde vuce fals, ali vec smo 3 put provjerili...
3alfa3:
--- Citat: Ghoul - 13 Ožujak, 2009, 15:26:08 ---odaziv gasa zna bit jako dobar, a ponekad zna zezat da se zagusi pa onda jako ispali...
--- Kraj citata ---
Vratite lulicu i uz dodatna 2 tuljka bi trebalo biti OK jer bez lulice ti uleti puno previse zraka
Po?etnik:
puno previse zraka! :toothy9: ja sam imo isti taj karb, isto na gileri, i na airboxu nisam nesta posebno stelo, i pokusavo sam al ne ide... sa gljivom je to puno jednostavnije, stavio sam nju i samo si stavio vecu diznu i malo sarafic po potrebi za manje otvore gasa... igla je w16, klipic 50, ler dizna 48, cok 60... meni je sve ostalo tako, i igla na 2. zubu... a ako nece stavljat gljivu onda ce se morat malo pomucit! :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju