Tehnički kutak > Tuning skutera
postelavanje dell 21 na due +
Ghoul:
ovak, frend ima setup: due+, nardo, dell 21 phbg (dizna80) i na airboxu izvadjena lulica i jos 3 rupe svaka 14 mm...
problem je u tome da skuter radi dobro na full gasu (iako trosi oko 10l/100 km :drunken_smilie: ), ali ler i srednji rezim je jako tesko dobit kak spada...na leru je tak svejedno dal je chok il ne jer okretaji ostaju isti, zna se dost cesto sam od sebe ugasit...uglavnom, da ne duzim, jel bi mi tko mogo rec koliko rupa njemu na airboxu treba zapravo i koje dizne i igla trebaju da to radi super, jer sad trenutno ima Dell 21 samo sa 10 brojeva vecom diznom od serijske...
hvala
speed:
ler ce te postelazi promjenom ler dizne i igle,sad napisi koja je igla u njemu,ler dizna,need jet dizna
Ghoul:
--- Citat: speed - 13 Ožujak, 2009, 14:26:18 ---ler ce te postelazi promjenom ler dizne i igle,sad napisi koja je igla u njemu,ler dizna,need jet dizna
--- Kraj citata ---
heh kad bi se ja sjecal koje su bile kad smo to slagali, uglavnom, to je najnormalniji Dell 21 phbg iz malossi pakunga, bila je nutra 70 glavna dizna, mi smo stavili 80 i to je to...probavali smo nekak ustelat sa dizanjem i spustanjem igle, ler sa dodavanjem zraka, ali karb uopce ne reagira, a ne vuce nigde fals zrak i te brije...igla je trenutno u poziciji kad najmanje benge pusta (limic je na najgornjem stepenu igle) i skut i dalje ko da ima prejaku smjesu pa zna zaprduckat, a i dost nemirno radi....i jel normalno da taj skut dika nejde ispod 10k rpm!? ali ono, mrtav je ispod...znam da radi na 12400 najvecu snagu i ovaj njegov je tak postelan, ali jbga, nemre se covek celo vreme vozit na full gasu...
gumy:
koji skuter je u pitanju?
ako kažeš da je 70 glavna dizna, to je onda BD oznaka karba, frendu s roxom sa due+ i c16 sam stavio ak se dobro sječam 90 glavnu diznu, osigurač na igli je na drugom stupnju od gore ak se dobro sječam(to sad sve govorim za gljivu).. na airboxu kad je bilo je bila 74 ili 76 glavna dizna (lulica izvađena i izbušena još jedna rupa za tuljac iz malossi pakiranja), kasnije smo rupu od lulice sa daktejpom preljepili po pola i tak je najbolje radio..
Ghoul:
--- Citat: gumy - 13 Ožujak, 2009, 14:46:19 ---koji skuter je u pitanju?
ako kažeš da je 70 glavna dizna, to je onda BD oznaka karba, frendu s roxom sa due+ i c16 sam stavio ak se dobro sječam 90 glavnu diznu, osigurač na igli je na drugom stupnju od gore ak se dobro sječam(to sad sve govorim za gljivu).. na airboxu kad je bilo je bila 74 ili 76 glavna dizna (lulica izvađena i izbušena još jedna rupa za tuljac iz malossi pakiranja), kasnije smo rupu od lulice sa daktejpom preljepili po pola i tak je najbolje radio..
--- Kraj citata ---
a skut je novi Runner...
a jel se mozda sjecas za airbox u kojoj poziciji je bila igla?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju