Tehnički kutak > Tuning skutera

runner pure jet

<< < (11/14) > >>

StreetRunner:
a čoviče ja malo gleda za di-techa i nisan sinja nijedan drugi kit nego ova dva,malossi i polini

marko_00:
mene zanima moze li se pure jet pribacit na karburator ako moze sta sve treba minjat

i da li se to isplati radit ili minjat cili motor

Po?etnik:
mozes uzet komplet blok a mozes i ovaj prilagodit tako da valja... samo trebas nekako zatvorit rupu gdje dolazi kompresor

marko_00:
kolika je cijena polovnog bloka sa svim  i moram li trgat cilu struju il je mogu ostavit mislim za svjičicu jer ista struja

massi:

--- Citat: roadrunner - 28 Veljača, 2007, 08:50:24 ---ja imam isto purejet nrg i stavio sam gore gianelli next i motor mi ide puno bolje nego sa seriskim aspuhom sto je isao
bolje ubrzava ima vecu krajnju i sve doslovno sve to sam jos otpotpunio sa rolicama rentralni i federi kvacila

malo sam gledao strane forume i na pure jet su većinom stavljali gianelli jer se s njim najviše dobije za tu mašinu, koje rolice i opruge si stavio gore?

--- Kraj citata ---
gle ovako ja imam pure jet isto kao tvoj i ja imam gore gianelli reverse i serijski variator sa 4,0 g rolicama a bijele federe kvacila a centralni original
i ide bolje nego original
imao sam gore i variator polini 9 rula i katastrofa je isao i przio mi je svijecice na 500 kilometra
kad sam stavio original variator vise ne przi svijecice na 500 kilometra nego meni jos svijecica traje a svijecica ima vec 800 kilometra i nije crkla :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju