Tehnički kutak > Tuning skutera

runner pure jet

<< < (10/14) > >>

BiVeR:

--- Citat: spoki - 05 Ožujak, 2007, 12:56:48 ---zna li itko kolika je cijena polini i malossi kita za ditecha?
u rvackoj

--- Kraj citata ---
kao prvo  sorry al fakat ne kužim ovo pitanje koja je cjena kita jer ima sto miljuna kiteva od oba proizvođača, to moš pitat ak imaš vxr-a koji ima jedan jedin kit, dal te zanimaju base, midrace, il race kitevi, a kao drugo šta je ovo polini 178 eura a malossi 282 eura, neam pojma koji su to kitevi al definitivno prema cjeni ne spadaju u istu kategoriju, ko base i midrace bi se reklo, pa nek mi neko molim vas objasni  o čemu se ovdje radi... ili možda za di -techa ima samo ta dva kita...

roby44:
obicni base kit, za di-teche je sve skupo ko vrag. uz to dobivas elektroniku, zato to toliko kosta.

spoki:

--- Citat: BiVeR - 05 Ožujak, 2007, 20:54:52 ---
--- Citat: spoki - 05 Ožujak, 2007, 12:56:48 ---zna li itko kolika je cijena polini i malossi kita za ditecha?
u rvackoj

--- Kraj citata ---
kao prvo  sorry al fakat ne kužim ovo pitanje koja je cjena kita jer ima sto miljuna kiteva od oba proizvođača, to moš pitat ak imaš vxr-a koji ima jedan jedin kit, dal te zanimaju base, midrace, il race kitevi, a kao drugo šta je ovo polini 178 eura a malossi 282 eura, neam pojma koji su to kitevi al definitivno prema cjeni ne spadaju u istu kategoriju, ko base i midrace bi se reklo, pa nek mi neko molim vas objasni  o čemu se ovdje radi... ili možda za di -techa ima samo ta dva kita...

--- Kraj citata ---
daj mi molim te nabroji koji su to osim polinijevog i malossijevog kita jos u prodaji????
koliko ja znam postoji jedan od malossija uz koji se dobije i novi ecu,i polinijev(jedan!) uz koji se dobiju ona sranja za namjestanje kolicine i pritiska goriva bez ecu-a...

StreetRunner:

--- Citat: BiVeR - 05 Ožujak, 2007, 20:54:52 ---
u rvackoj

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
pa jeli ti čitaš šta je on pita.On je pita kit od polinija ili malossija a ne 100 drugih koje ti nabrajaš da imaju,pa normalno da imaju zna to on i  sam.Uostalom ako ti znaš neko bolje rješenje reci a nemoj bezveze pričat.Uostalo link mu je od scooterattacka onde pa nek sam pogleda

roadrunner:
Koju sviječica se pokazala najbolja za pure jet?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju