Imao sam roxa s duetom i mogu iz osobnog iskustva reć da se to nemože mjerit sa big bore mashinom 150AC,big bore jede ove male igračke,manje troši,dulje traje a jednostavno je standardan,nepričam o tunningu...dobro neznam za SP180,ali rox sa ovom mašinom leti,ide puno bolje nego s midrace motorom i tko god kaže da mu midrace 70ccm ide bolje od SR-150,SP-180 taj je jeo lude gljive i može kod doktora dabića na pregled mozga
S kojeg si ti Marsa ispal.
Ja sa Trophyjem i ZX-om imam 2-3% slabije performanse nego SR150, koja je btw. u odličnom stanju iz vana, a pogotovo mašina
Dosta je da sjedne netko 20 kila lakši na roxa i na ubrzanju sam jači, a krajnja tu negdje
A frend je imal (ili možda još uvijek ima
) Roxa sa Due+, Nardo, HPC radilica, TP CDI i odero me ko da na mjestu stojim. Pa si ti računaj
Ti gledaš na tog SP-a ko da je Bog i batina. Motor ide odlično, ali ni približno kak može ić odlično poštelani midrace
Jedino u krajnjoj su možda tu negdje, ili je čak midrace brži, sve ovisi
A nakitani SP je opet priča za sebe
Naravno, ne tupim ja nikome da je bolje onda imat midrace, dapače ja bi radije kupio SP-a, ali samo kažem kako stvari izgledaju u praksi. Ako je netko složio Due+ sa Nardom i da je išao slabije od serijskog SP-a, to znači da se nije dovoljno potrudio