Tehnički kutak > Tuning skutera
180 vs 70
doritos:
bokte koje bolesne usporedbe...kad vec tako idete onda usporedite nadrkanu pedesacu i nadrkani sp pa vidite ko je brzi...sp je definitivno jedan od najbrzih skutera medju serijalama, druga stvar je kitat skutere i sve je u znanju stelanja skutera :icon_thumright:
ima lokova koji su imali base kit trophy i spuh pretezito zx a ja serijalu sa variom spuhom i jakoo dobro ustelan motor i brzi po ravnom da ga jebes...sve je u stelanju :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: doritos - 16 Ožujak, 2009, 18:01:10 ---bokte koje bolesne usporedbe...kad vec tako idete onda usporedite nadrkanu pedesacu i nadrkani sp pa vidite ko je brzi...sp je definitivno jedan od najbrzih skutera medju serijalama, druga stvar je kitat skutere i sve je u znanju stelanja skutera :icon_thumright:
ima lokova koji su imali base kit trophy i spuh pretezito zx a ja serijalu sa variom spuhom i jakoo dobro ustelan motor i brzi po ravnom da ga jebes...sve je u stelanju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a da nije slučajno do duže getribe?
Chupsy:
--- Citat: ami trade - 16 Ožujak, 2009, 01:49:59 ---
@chupsy- da li se mi poznajemo?
--- Kraj citata ---
ne
ali možemo si bit fest dobri ak riješiš neki rabat na polini :icon_biggrin: :toothy9:
Luka 0101:
--- Citat: Chupsy - 17 Ožujak, 2009, 01:14:08 ---ne
ali možemo si bit fest dobri ak riješiš neki rabat na polini :icon_biggrin: :toothy9:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju