Tehnički kutak > Tuning skutera

180 vs 70

(1/19) > >>

perica_46:
eo sad me zanima, citam tu neke postove i ispada da mhr replica sa nardom (shotom) ide ko sp180... nerazumijem kak?!?!? i da, zanima me sta mogu ocekivat od svog buduceg setupa?? a on je: mhr replica(mal turpijana), tp radilica, prirubnica od fxr-a, c16, fly, multivar, dellorto 21, kupljen set oprugica za kvacilo(crvene, crne, plave), ljubicasta i plava centralna... nepricam gluposti, takav ce bit setup pa sad, ko zna, neki suvisli odgovor.  :happy3:  :happy3:

Brla:
a danas sam se vozio na malo priturpijanom sp-u i ta mrcina me je zbilja iznenadila.... nisam se nikad vozio na pedesetki koja ima kit jači od basea pa ti nemogu potvrdit šta ide bolje... na svoj setup bilo bi pametno stavit duži prijenos  :icon_thumright:

doritos:
sp serijski ima oko 14-15ks a mhr replica 12-13ks i ako ako se dovoljno vrti i ako je jako dobro ustelano ( ugledajte se na chupsya) ONDA TPR TREBO JEST SERIJSKOG SP-A samo to ekipa ne kuzi

Brla:
a da nema slučajno serijski sp 21 ks http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=69&Itemid=44

sven_vx:
vjerojatno pricas za chupsyjev runner...taj motor je perfektno nastelan o nema nikakvih zamjerki,zato ide priblizno ko sp...u krajnjoj je tu negdje ko sp,ači u startu bas i nije... :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju