Tehnički kutak > Tuning skutera
180 vs 70
ami trade:
@ceki21 - pa možda je i brži i bolje složen
ja sebi slažem sam motor i uz minamalna ulaganja, cijelu prošlu sezonu sam vozio na istom cilindru,klipu, remenu i gumama i vjerojatno ču veći dio ove otpeljati na tom istom cilindru!
a ja, kundid i perkušić smo od tih utrka zaradili isto 0,00kn, a potrošili puno
ja vozim za svoj gušt i znam da nemam šta tražiti među prvih 5, ali i ne guram se među njih!
i vjerujem da ima više mojih istomišljenika da bi utrke bile interesantnije i da bi nas na startu bilo 20 a ne 7 ili 8 koliko nas je sad!
a cupsyu predlažem da nam se priključi i neka proba barem jednu utrku otpeljati, a i vi ostali koji imate motore donekle složene da probate barem jednu utrku otpeljati.....
Chupsy:
--- Citat: ami trade - 15 Ožujak, 2009, 23:36:35 ---@ceki21 - pa možda je i brži i bolje složen
ja sebi slažem sam motor i uz minamalna ulaganja, cijelu prošlu sezonu sam vozio na istom cilindru,klipu, remenu i gumama i vjerojatno ču veći dio ove otpeljati na tom istom cilindru!
a ja, kundid i perkušić smo od tih utrka zaradili isto 0,00kn, a potrošili puno
ja vozim za svoj gušt i znam da nemam šta tražiti među prvih 5, ali i ne guram se među njih!
i vjerujem da ima više mojih istomišljenika da bi utrke bile interesantnije i da bi nas na startu bilo 20 a ne 7 ili 8 koliko nas je sad!
a cupsyu predlažem da nam se priključi i neka proba barem jednu utrku otpeljati, a i vi ostali koji imate motore donekle složene da probate barem jednu utrku otpeljati.....
--- Kraj citata ---
sve si napiso, zarada 0kn ulog veliki znači nemam kaj tamo radit, niti sam konkurentan sa 90kg
inače ja sam bio na svim ključnim trkama prošle godine, i vise mi doma sve mehaničarske akreditacije, od marofa do županje
Chupsy:
--- Citat: Ceki21 - 15 Ožujak, 2009, 20:31:52 ---Zato i perkusicu motor slazu u cristofoliniu, pa mu u 125 šelna ostala u karteru i motor mu blokne svako malo ;)
a kundidu motor slaze marin devcic kolko ja znam
ne velim da neznaju, ali neznaju slozit top skuter, ko ni svi mi ostali
govorim za one koji se tak osjecaju, da se nebi uvrijedil..
@ami trade: kladim se da je chupsy bolid brzi od tvog
--- Kraj citata ---
slaže tata od ovog lika koji starta sa aeroxom na filmiću
Chupsy:
--- Citat: Ceki21 - 15 Ožujak, 2009, 20:31:52 ---Zato i perkusicu motor slazu u cristofoliniu, pa mu u 125 šelna ostala u karteru i motor mu blokne svako malo ;)
a kundidu motor slaze marin devcic kolko ja znam
ne velim da neznaju, ali neznaju slozit top skuter, ko ni svi mi ostali
govorim za one koji se tak osjecaju, da se nebi uvrijedil..
@ami trade: kladim se da je chupsy bolid brzi od tvog
--- Kraj citata ---
pa znaš kaj, mogu ti reći da baš tada u županji aprilija nije kurca išla, nabacani dijelovi gore bili ili nije imo ko uštelat, ugl nadam se da se to popravilo
ami trade:
u županji su baš doslovno bili nabacani.....
je motor je sad složen kolko tolko dobro, trebalo bi malo cilindar preurediti....
al ima tu još posla....
@chupsy- da li se mi poznajemo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju