Tehnički kutak > Tuning skutera
180 vs 70
fatal1ty:
--- Citat: Crazy Kuree - 13 Ožujak, 2009, 18:47:44 ---moj sadašnji setup ima malo bolje ubrzanje a krajnju skoro istu kao aprilia sr 150 od prijatelja (sve serisko) a sp 180 naspram sr 150 je razlika kao base i midrace setup na 50 ki
--- Kraj citata ---
nešta nevalja s tom sr-kom od tvog prijatelja :)
ili može biti da je razlika u kilaži jako velika pa zato moj rox ide bolje,nezam uglavnom ima 80tak kg,a sad koliko imaju SR150 i SP...hm
Chupsy:
e alfa našo sam onaj perverzni sekundar u piaggio centru u vukovarskoj
cijena prava sitnica 600kn
inače danas sam na semaforu naletio na vxr200, serijski
neki kripl vozi
ja zaturiro dva puta i dečko kimnuo glavom žuto se upalilo i gas u startu ga maznem i kasnije on dođe pored mene i idemo isto do nekih 100
onda je bio semafor drugi i tak 3 puta i gle nemre otić idemo isto
neer:
ja prije kad sam imao 50ccm i isao sam brzo i onda brze bolje pokupim komad štiropola i burek stavim ispod sica i onda kazem zuma zuma i brzi sam espeje
luna500rr:
--- Citat: neer - 14 Ožujak, 2009, 03:14:04 ---ja prije kad sam imao 50ccm i isao sam brzo i onda brze bolje pokupim komad štiropola i burek stavim ispod sica i onda kazem zuma zuma i brzi sam espeje
--- Kraj citata ---
:headbang:
Bruno1990:
nije losa usporedba...rijetko di vidim da naturpijani scoot i dobro ustelan (npr. od chupsy-a) da se moze mjerit sa sp-om.. al rijetko je takvih da su tu negdije.. :icon_thumright:
sp- ce ici dugo jos.. a 70 nece tolko koliko ce moci sp ..svaka cast iznimkama :binkybaby: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju