Tehnički kutak > Tuning skutera

180 vs 70

<< < (8/19) > >>

180fxr:
a gle chupsy-u ja bijezim u ubrzanju.... i na krajnoj smo ono... ja idem ajmo rec 5 kmh vise.... al su meni nove karike ali su  i njemu .. znaci to je to.... obadva nove karike...

3alfa3:

Luka 0101:

--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2009, 16:49:09 ---zip vs. R1

OK, ovaj na R1 bas i ne zna brzo krenut, ali nije ni zip za bacit

--- Kraj citata ---

gledao sam to vec i znao sam da ce netko staviti tu taj filmic nakon mog posta...
Ruku na srce za Zipa, ali ovaj kaj vozi r1 je u banani.

Filmic ima 9 sec a frajer je 2 puta skoro izgubio kontrolu--

3alfa3:

--- Citat: 180fxr - 13 Ožujak, 2009, 16:53:04 ---a gle chupsy-u ja bijezim u ubrzanju.... i na krajnoj smo ono... ja idem ajmo rec 5 kmh vise.... al su meni nove karike ali su  i njemu .. znaci to je to.... obadva nove karike...

--- Kraj citata ---

Chupsy ima slabi midrace, koliko god bio on dobro postelan. Neki pravi midrace tipa Stage6R sa pripadajucim dijelovima i slicni ga namazu na startu samo tako.

Ali kod tebe ima zbog kubikaze dosta vise momenta i tebi veca opterecenja (uzbrdica, tezina, vj
etar) ne smetaju koliko smeta njemu

3alfa3:

--- Citat: Luka 0101 - 13 Ožujak, 2009, 16:54:00 ---gledao sam to vec i znao sam da ce netko staviti tu taj filmic nakon mog posta...
Ruku na srce za Zipa, ali ovaj kaj vozi r1 je u banani.

Filmic ima 9 sec a frajer je 2 puta skoro izgubio kontrolu--

--- Kraj citata ---

Prednost skuta je u rotacionom kuplungu koji reagira puno brze nego lijeva ruka vozaca motora. Tu je glavnina prednosti skuta.
A ostalo je stvar fizike - kolika je tezina u odnosu na snagu.

R1 ima oko 1,5kg po konju (skupa sa vozacem) dok je kod skuta to 4-5 puta nepovoljnije i to ako govorimo o race setupu na zipu koji ima 50-60 kg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju