Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
Drnda:
e tomo, tomo, pa sto ne uze od biljeznice korice i izrezes dihtung prema bloku i sve tako spojis, ja tako za sve radim i nikako problema...
tomof10:
jebi ga sad neda mi se ponovo rastavljat al dobro sam stavio dift.mase i fino zamazo al gotove mi plastike i danas ih stavljo i slucajno se sageo i vidim ulje nije to nista puno al vec je grenulo prema grani od spuha sad neznam hoce li to non stop tec ili samo dok se ne razradi???????????????????
Drnda:
ako je pocelo teci, mislim da ce ti tako biti stalno, tako ovom na zongshenu od mjenjaca isto diht masa pa gubi oko dec ulja na mjesec... ja bi rastavio i stavio dihtung..ne vjerujem ja diht masi..ja za sve pravim dihtunge pa njih stavljam
tomof10:
znaci motor moze radit normalno,a ne tece to nesto puno al ga ima nije mi ni prije bio diftung vec masa pa nije curila neda mi se sad opet rastavljat nedavno sam radio nemogu opet zani ma me hoce lli ovo ista stetit
Drnda:
a slusaj, meni je na sfu odkada sam ga kupio vukao fals zrak na semeringu sa strane variomata, onda raspao je filter zraka (kuciste9 vuklo ga je uzasm, ali ja sam nastelao da sa diznom 63 bude lagano bogata smjesa i vozio sam ... pa valjda ce i tebi moci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju