Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
greenlite:
hmm pitam se dal je tu problem oko dihtunga na bloku... provjeri malo oko uljne pumpe da ti ne pušta ulje pa slini po bloku. Takav sam ja problem imal. Sumnjam da bi ti iz stegnutog bloka mogel išćupati van dihtung još k tome ak mašina nije bila otvarana...
n0n4m3:
ukrao mi rjeci iz usta :toothy12:
meni je pustala uljna .. i sve se slijevalo dole .. i izgledalo je tako kao tebi =) .. al sam isto nakon nekog vremena mjenjao lezaje radilice(otisao lezaj) .. i dihtung je bio sasvim u redu
vktr:
Ipak sam našo neki komp...
Vi ne vidite slike???
VI niste pročitali da sam ja iščupao 10cm dihtunga koji je visio iz bloka???
A i na slici se vidi kako visi komadić.
Jel moguće malo odšarafit i onako za milimetar šarafcigerom ili nečim razdvojit blokove i gurnut onak u 2 dijela dihtung (pola gore pola dola, jer ne mogu u komadu jer valjda kužite zašto:D)
Tako je i sad meni potrošnja 6.2 litre vjerojatno zbog toga što sam moro poštelat prema tom falšu, a ja se čudio zašto tako puno troši :laughing11:...
gokiSP:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Ožujak, 2009, 22:29:14 ---e tomo, tomo, pa sto ne uze od biljeznice korice i izrezes dihtung prema bloku i sve tako spojis, ja tako za sve radim i nikako problema...
--- Kraj citata ---
na pia masine neide dihtung izmedu blokova nega samo diht masa...
vktr:
evo pita ću opet jer će te se izgubit u hrpi texta, krucijalno pitanje: :toothy11::
Jel moguće da skinem mašinu, skinem cilindar, skinem magnet, odšarafim šarafe blokova, i ne razdvojim skroz, nego samo malo šarafcingerom ravnim onako na silu milimetar razdvojim tek tolko da mogu dihtung ugurat i onda vratim. Bez skidanja radilice znači...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju