Tehnički kutak > Tuning skutera

Odoše dihtung međ blokovima

<< < (7/16) > >>

vktr:
hehe sva sreća pa imam zračnjaka  :icon_tongue:
sad se veselite 3 dana bez mene na forumu, moram izvadit procesor :icon_biggrin:

Chupsy:

--- Citat: vktr - 13 Ožujak, 2009, 10:40:27 ---sve je to ok, sad su čak i uletile neke pare, kako je krenulo bit će još (mjenjam komp po djelovima za slabije uz nadoplatu :toothy10:, ošo procesor ić će i matična :laughing6:)
ali mene sad jedino zanima jedna stvar, kako ću ja skinut i vratit radilicu?

PETAK 13. a ja imam 666 postova i danas pišem dva kontrolna  :toothy9:

Ima neko ideju kako da saznam dimenzije ležajeva prije nego rastavim mašinu tako da kad kupim da mogu odmah ić slagat?
I pazite ovo, nisu ovi u servisu čak ni skupi kolko sam mislio, 500 kn bi uzeli za ruke da mi to slože, a čupsi bi me opelješio 300kn samo za karike  :icon_tongue:
Samo kad sam vidio ko radi u tom forticar servisu, ne bi im dao da mi retrovizor zamjene :laughing1:

--- Kraj citata ---
ja nisam servis, ja radim bolje i kvalitetnije, sve ima svoju cijenu

speed:
ja ne vjerujem serviserima i gotovo,ja kad slozim za to i odgovaram,naravno ako se ne prcka poslije mene,

neer:

--- Citat: vktr - 13 Ožujak, 2009, 11:35:41 ---hehe sva sreća pa imam zračnjaka  :icon_tongue:
sad se veselite 3 dana bez mene na forumu, moram izvadit procesor :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

yesssssssssssssssssssssssssssssssssssss

tomof10:
nesavno sam mijenjo lezajeve kad sam vraco i spajo blokove stavio sam diftung mase i sad neki dan pogledam ima malo ulja a ne koliko u ovoga ima al duplo manje nego u ovoga sto to moze biti jel smijem dalje vozit?????????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju