Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
Chupsy:
znam ja kako je kad se nema para bez brige, al zato se pokreneš sa mrtve točke i učiniš nešto za sebe!
najlakše je trulit po forumu i žicat
RideRR4EveRR:
--- Citat: Chupsy - 13 Ožujak, 2009, 00:41:13 ---znam ja kako je kad se nema para bez brige, al zato se pokreneš sa mrtve točke i učiniš nešto za sebe!
najlakše je trulit po forumu i žicat
--- Kraj citata ---
x2
Rađe počni sad rastavljat i usput lovu skupljaj ako se misliš normalno vozit za sezonu...
vktr:
sve je to ok, sad su čak i uletile neke pare, kako je krenulo bit će još (mjenjam komp po djelovima za slabije uz nadoplatu :toothy10:, ošo procesor ić će i matična :laughing6:)
ali mene sad jedino zanima jedna stvar, kako ću ja skinut i vratit radilicu?
PETAK 13. a ja imam 666 postova i danas pišem dva kontrolna :toothy9:
Ima neko ideju kako da saznam dimenzije ležajeva prije nego rastavim mašinu tako da kad kupim da mogu odmah ić slagat?
I pazite ovo, nisu ovi u servisu čak ni skupi kolko sam mislio, 500 kn bi uzeli za ruke da mi to slože, a čupsi bi me opelješio 300kn samo za karike :icon_tongue:
Samo kad sam vidio ko radi u tom forticar servisu, ne bi im dao da mi retrovizor zamjene :laughing1:
RideRR4EveRR:
Netreba ti preša. Princip grijanja i hlađenja :icon_thumright: . Mislim da čak i na forumu ovdje ima negdje opisan postupak pa probaj naci .
neer:
evo sad mi je dolje u radioni sp-180 nemoze upalit dok evo sada nsiam dosao iz radione skinio sam masinu svi djelovi okej nista ajde idem ja skinit i cilindar kad onooo jaoooo neznam kako neznam sta voda procurila u cilindar nakupljala se kod radilice zahrdjala radilica lezajevi otsili da nekazem gdje ma sranje zivo uglavnom decko je vozio skuter kod nekog fraera koji mu je svaki mjesec uzimao 100 200 kn bzvz mjenjao namotaje malo malo izmisljao a nije ni pogledao masinu .boze dragi...a unutra prljavstine smeca vode diht mase koja se pretvorila u neko ljigavo smece kad diras pod prstima ko klicaa hehehe..zato vjeruj mi brze bolje to rjesi da nebi imao kasnije muke..btw cilindar je popusio svjetski .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju