Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
vktr:
--- Citat: speed - 12 Ožujak, 2009, 20:27:06 ---nemoj zvat u servisi i pitati cijene lezajeva,digtung nije skuplji od 50 kn da ga hebes,skinut blokove,raskopat,upresat i sloziti natrag i paljenje,max 2 h posla ako radis pedantno i blokove ocistis usput,mislim da ti ne moze izac skuplje od 300 kn
--- Kraj citata ---
a kak ću ja to uprešat ?!?!?!!?
I odkud tebi cifra od 300kn
Ko prvo di ću nać ležaje u veličini meni potrebnoj, i kog da zovem ako ne ovlašteni dućan, di ću nać takav dihtung?
hac:
pa recimo pitaš "najboljeg" pug majstora na forumu gdje nabavit takav dihtung. u najgorem slučaju ga sam izrežeš iz kartona pa te ne košta ništa,ležajeve pitaš u trgovini ležaja po dimenzijama
giannelli:
vodi u smrt jer ti curi gorivo i ulje na taj dio gdje ne dihta blok. ::)
lezajeve skines izmjeris i odes u trgovinu koja moze imat to, u nas je to npr zeljezarija, ili auto-mehanizacija bla bla razne prodavnice, das im dimenzije i naruce ti lezajeve. taj dihtung, moze ti i hermetika posluzit z ato, nije ona skupa, preko 50kn nije 100%, lezajevi nek su 200kn oba, semeringe i to.. 500kn odp. sve skupa.
a isplativo kad pogledas kolika steta moze nastat.
sad ne znam s cim raspolazes, dal mozes sam skinut radilicu, upresat ili to.. ali ako zamolis par ljudi sve se da rijesit.
speed:
--- Citat: hac - 12 Ožujak, 2009, 20:32:49 ---pa recimo pitaš "najboljeg" pug majstora na forumu gdje nabavit takav dihtung. u najgorem slučaju ga sam izrežeš iz kartona pa te ne košta ništa,ležajeve pitaš u trgovini ležaja po dimenzijama
--- Kraj citata ---
kolko sam ja puta radio kartonom i diht masom,od bloka do usisa :laughing7:
dhorvat:
Gle, ak ti je hitno tak da ne propustiš sezonu, skidaj blok dolje sa šasije i skidaj dio po dio od variomata do namotaja i pamti kako je koje išlo. Šerafe stavi u kutiju da ih ne pogubiš i kad ćeš stavljat radilicu, pozovi nekoga da ti pomogne ako nećeš sam moći. (mene, dottorea ili nekog drugog, platiš cugu, ćevape i mirna bosna...) :laughing7:
Kod skidanja je najbolje da paziš da ne oštetiš radilicu (navoje) i zato ti treba gumeni čekić ili plastični :icon_thumright:
Ili staviš dugu maticu pa po njoj udaraš :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju