Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
gokiSP:
ljepo sam ti rekao i sad su ti majstori to i potvrdili...
vktr:
--- Citat: hac - 12 Ožujak, 2009, 20:14:04 ---di si ti izvukao te cijene,skf c3 ležaji su 70-80 kn kom,senerinzi oba 60 kn,dihtung bloka je nekih 30 kn......za sat vremena rješiš ....vidim da te pati i radilica to možeš nać polovnu za 250-300 kn.........ovak se vozit je jako glupo
--- Kraj citata ---
Hac, hac, propustio si nešto, ovo nije 50, ovo je 100.
Ne znam di si ti izvukao cjenu od 30kn za dihtung bloka, pa sami dihtung glave je 50 kn.
SKF C3 ležajevi, di ću nać u potrebnoj veličini?!??!
I sat vremena ?!?!?!?
... prije bih rekao 3 dana :'(
hac:
jbg ja generalku radim za sat otprilike,rastavljanje i sastavljanje.....za 100tku je malo skuplje al opet ovo ti je gotova mašina ak ne presložiš to
vktr:
--- Citat: hac - 12 Ožujak, 2009, 20:21:59 ---jbg ja generalku radim sa sat otprilike,rastavljanje i satstavljanje.....za 100tku je malo skuplje al opet ovo ti je gotova mašina ak ne presložiš to
--- Kraj citata ---
Dok ja skupim pare za složit to, proć će ljeto :happy8:
Ma kaj vi maštate, pa ovo je bar lako sredit, bum to očistio i nabacim gore nekog silikona il nečeg i dobro :frajer:
A jel mi možete objasnit zašto ju vodi u smrt, posljedica raspadnutog dihtunga je falš zrak, a ja sam naštelo smjesu prema tom falš zraku i sad to radi i smjesa je dobra po svječici, zašto je to onda smrt?
speed:
nemoj zvat u servisi i pitati cijene lezajeva,digtung nije skuplji od 50 kn da ga hebes,skinut blokove,raskopat,upresat i sloziti natrag i paljenje,max 2 h posla ako radis pedantno i blokove ocistis usput,mislim da ti ne moze izac skuplje od 300 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju