Tehnički kutak > Tuning skutera
Odoše dihtung međ blokovima
gokiSP:
al opet ti je glupo da se vozis ovako, to ti je skoro isto koda ti je blok puknut...
3alfa3:
--- Citat: vktr - 12 Ožujak, 2009, 20:01:17 ---Ne, dobro ti je ostalo u sjećanju, trebao sam ja promjenit radilicu ali nisam ;)Skinut mašinu, izvuć radilicu, kupit ležajeve (400kn), kupit dihtung 150KN, uprešat ležajeve i radilicu i vratit mašinu. ???
Ne hvala
--- Kraj citata ---
Ja sam ti napisao kako to rijesit. Ako te ne smeta - vozi tako.
vktr:
A sad, smeta ili ne, pitanje je kako to sad može utjecati na daljnji rad mašine?
Ja se sasvim normalno vozim, mene to ne dira previše, ali zanima me koje su moguće posljedice ako ovo ovako ostane?
Uzmi u obzir da je smjesa dobra.
3alfa3:
--- Citat: vktr - 12 Ožujak, 2009, 20:12:37 ---A sad, smeta ili ne, pitanje je kako to sad može utjecati na daljnji rad mašine?
Ja se sasvim normalno vozim, mene to ne dira previše, ali zanima me koje su moguće posljedice ako ovo ovako ostane?
Uzmi u obzir da je smjesa dobra.
--- Kraj citata ---
Vodi je u sigurnu smrt
hac:
--- Citat: vktr - 12 Ožujak, 2009, 20:01:17 ---Ne, dobro ti je ostalo u sjećanju, trebao sam ja promjenit radilicu ali nisam ;)Skinut mašinu, izvuć radilicu, kupit ležajeve (400kn), kupit dihtung 150KN, uprešat ležajeve i radilicu i vratit mašinu. ???
Ne hvala
:binkybaby:
Osim ako se nudiš jer imaš viška slobodnog vremena i novca :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
di si ti izvukao te cijene,skf c3 ležaji su 70-80 kn kom,senerinzi oba 60 kn,dihtung bloka je nekih 30 kn......za sat vremena rješiš ....vidim da te pati i radilica to možeš nać polovnu za 250-300 kn.........ovak se vozit je jako glupo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju