Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi multivar
dhorvat:
--- Citat: benelli - 12 Ožujak, 2009, 14:29:17 ---sad cu ja ic skinut to pa cu izmjerit al znas kolko je siroka sajba org koja ide između bolcne i ventilatora 1mm i tu sam stavio između kvacila anlasera i variatora,al ako stavim tu od 3 mm sta sam dobio sa multivarom između kvcila i variatora onda mi nestane druga između bolcne i variatora pa ga onda moram pogurat da krene
--- Kraj citata ---
Ja vozim sa tom šajbicom ispred variomata, ali šajbicu između bolcne i ventilatora nemam. Jer da i stavim, na sjeda mi matica dovoljno na navoj :dontknow:
benelli:
al ako ne stavim niti jednu ili samo ovu od org variomata izmeđo bolcne i ventilatora onda mi nikako ne vuce krece na ful malim okretajima i moram ga gurat da krene
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 12 Ožujak, 2009, 14:32:42 ---Ja vozim sa tom šajbicom ispred variomata, ali šajbicu između bolcne i ventilatora nemam. Jer da i stavim, na sjeda mi matica dovoljno na navoj :dontknow:
--- Kraj citata ---
To se lako rijesi umetanjem tanje podloske koja je iza kalote varioamta. Treba samo pazit da su prednja i zadnja nepomicna polutka paralelne kao remen nebi bio uvinut.
SlowRider:
--- Citat: benelli - 12 Ožujak, 2009, 14:46:29 ---al ako ne stavim niti jednu ili samo ovu od org variomata izmeđo bolcne i ventilatora onda mi nikako ne vuce krece na ful malim okretajima i moram ga gurat da krene
--- Kraj citata ---
To ti je tipican slucaj jer nemas podlosku izmedju bolcne i ventilatora, remen prebrzo upada u polutke zbog toga...
koliko je sirok remen i koji remen imas?
Ovako bi trebao izgledati remen u zadnjim polutkama kada je skuter ugasen i u leru:
tako ces sigurno imati dobar start sto se tice ustelanosti remena
Za dobar start, remen ne bi smio propadati u polutke kada kvacilo dodirne zvono:
kada imas nov remen na minarelliju i nemas nikakvu podlosku izmedju bolcne i ventilatora, desi se sljedece kada kvacilo tek dotakne zvono:
i onda imas los start
benelli:
e pa zato sam i stavio podlosku imam X-special remen,16.5 je sirok,al ako stavim podlosku između bolcne i variomata kao sta sad imam onda ne mogu stavit onu drugu sta sam dobio sa multivarom između kvacila i variomata jer jedva stane matica previse viri van
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju